Alıntı:
kuzey´isimli üyeden Alıntı
irfan abi dediklerin yazdıkların doğru şeyler güzel ama artık bir adam takımına bir şey vermiyorsa bu ne nedenle olsun ister uyum sağlayamaz ister başka bir şey onu takımda tutmanın bir manası yok bence hazır iyi para ederken satmak en mantıklısı 3 sezon oldu her türlü fırsat gel açık konuşayım yusuf geldikten sonra bana gda güven geldi takımıma daha çok güvenmeye başladım bence artık dejenere olmaya başladı kötü değil ama bizde tutmadı maalesef |
Erkancım,anlatamamışım ben galiba..o asla bir Hagi,Sergen ,Alex değil.Lütfen ona sadece kaliteli bir orta saha oyuncusu gözü ile bakalım..eğer Delgado dan şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorsak ,haklısın hemen satılsın..ama o öyle bir oyuncu değilki..tıkır tıkır oynayan bir takımın içinde pas merkezi olabilecek iyi bir orta saha oyuncusu.. Biz istiyoruz ki,ayağına top alsın 8 kişiyi geçsin vs..vs..biraz da yanındakileri eleştirelim..pas almasını bilmedikleri için..ama herkes takmış Delgado gitsin..kusura bakmayın ama ben futboldan pek anlamıyorum..aynı Denizli ,E.Sağlam ,Tigana gibi..çünkü kalmasından ve yapabileceği şeyler ile takıma faydalı olmasından yanayım..