![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008  Yaş: 38  
				 Tecrübe Puanı: 23   ![]()  |      defans değişikliği üzülmezi dinlendirmek adınaydı bana göre ama iyi oynayamadılar ve hoca en azndan bir yarı dnlendirmiş oldu üzülmezi holosko ise bnce çok doğru bir iş yaptı yanına çok iyi 2 koz bıraktı bobo ve yusuf nitekim golleri izlerseniz maçı kimin kazandırdığını anlarsınız    
				__________________      |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 22   ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 İyi de kardeşm ilk yarıdan bahsediyoz biz..   İkinci yarı zaten olması gerek kadro, olması gereken düzen vardı..Onunla beraber geldi goller..Toraman-Sivok ikilisini Gökhan için bozmak ne kadar doğru? Hadi onları bozdun sırf oynasın diye Toraman'ı sağ bek oynatmak ne kadar doğru? Hadi onu oynattın Ekrem'i oynatmak adına formda İbo'yu kesip sola Ekrem'i koymak nekadar doğru?İbo'yu dinlendirmek fln hikaye..Dinlencek başka adam mı kalmadı.. ![]()  |  |||
|   |        |  
|    |  #3 | |||
				 Tecrübe Puanı: 23   ![]()  |     Alıntı:  

__________________      |  |||
|   |        |  
|    |  #4 | |||
 Ters durumu da var bunun..   Oyuna aldığı Bobo-Yusuf iş yapmasaydı ve berabere bitseydi nolcaktı ya? Denizli maçı zora soktu..2.yarı da yapması gerekeni yapıp sonucu beklemeye çekldi..Aldırdı demek olmaz bence.. |  |||
|   |        |  
|    |  #5 | |||
				 Tecrübe Puanı: 23   ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() 
				__________________      |  |||
|   |        |  
|    |  #6 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  Yaş: 38  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     Alıntı:  
   yanlisini görüyor ve dogru yola basvuruyor...ama her macta yanlis yapilmaz ki dizilis ve ilk11de ilk45dk cöpe atiyor!!!
				__________________   Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut  |  |||
|   |        |  
|    |  #7 | |||
 Sanmıyorum kardeş..Böyle bir taktik olamaz..Kolayı varken zora kaçıyor..Maçı alıyor orası ayrı..O yönden bi problem yok ama biz de burda dumur oluyoz golü bulana kadar..  |  |||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
				 Tecrübe Puanı: 23   ![]()  |      nyse şampiyon yapınca yarancak anlaşıldı size bn denizli hayranıyım beşiktaşa gelmeden sevmezdim ama beşiktaşa gelince çok farklı bktım adama bilmiyorum bnm güvenimi kazandı belkide ondan öyle diyorum    
				__________________      |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |