![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serdar haric iyiydi takım ama cok pozisyon verdik. Ekrem Dağ ve Ernst gene cok iyi oynadılar. Bobo gol pozisyonu haric diğer pozisyonlarda cok ağır davrandı Holosko cok kostu mucadele etti. Yusuf gene klasını konuşturdu. Delgado ne cok kötü ne de cok iyiydi. Rüştü zaten gösterdi kendini ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gol kaçıttı baya ilk yarıı çünkü forvet die fazla bişe yoktu ..holosko iidi ama çok top kaybetti delgoda da bi şutu düzgün vuramadıı çok snr ldum..tello asist dışında kötüydüü ..rüştü harikaydııı ..VEE kaazanan Beşiktaş oldu ya o yeter
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzel oynadık ama serdar hariç her zaman ki gibi kötüydü ama diğerleri gayet iyiydi özellikle de Bobô ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() 2. yarılar iyi oynamamıza gelirsek, ben şöle düşünüyorum; rakipler icin kritik maclar yapıyoz. Ondan ölümüne oynuyolar, örnek bursa, kocaeli, eses. Ama biz de ilk yarılar tempolarına mücadeleyle karsılık veriyoruz. 2. yarılar ise gercekten rakibin karsımızda kondisyonu yetmiyor. Bu da 2. yarılar daha iiyiz gibi gösteriyor. Ama bence takımımız fizik olarak cok iyi, bundan kaynaklanıyor. Denizliye gelince, takımın hocası o. tek elestirebilecek yanı var, bana kalırsa o da delgado hastalıgı. O yüzden yusufu yedek bırakıyor. ama onun dışında hocamız bizden cok güveniyo oyuncularımıza. Onun icin kim oynarsa farketmediginden, sahaya bi silahını sürüyosa, digerini de yedek güc olarak kullanıyor. Bu boboda olur, yusuf da, holosko da, delgado da. Cok da yanlıs yapıyo denilmez gidisata bakılırsa ![]() Konu mecerkn tarafından (26-04-2009 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
Cerberus ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu saatten sonra iyi futbol umrumda değil benim...Nabzım 200 de maçları izlemeye alıştım izlemeye de devam ederim yeterki şampiyon olalım... Denizli'ye bişi solucek olursak Ernst le Cisse yi bozmadan 4-4-2 oynat takımı başkada bişi istemiyorum...
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ortak görüş; Kara Kartal en zor deplasmanını oynayacaktı. Sahada inanmış bir takım vardı, sergilenen etkili futbol 3 puanın habercisiydi... Sadece sahadakiler değil, yedekler de zafere inanıyordu. 2. yarıda oyuna giren Bobo, Tello’nun nefis pasını ağlara yollayıp, perdeyi açtı. Kara Şimşek Yusuf da boş durmadı, Holosko’ya ‘al da at’ dedi.. Ve nefes kesen takip devam etti Beşiktaş, şampiyonluk yolunda Eskişehirspor’u evinde yenerek amansız takibini sürdürdü: 0-2. Bir tarafta bir çok eksiği olan Eskişehirspor, diğer yanda ise Nobre dışında tam kadro Beşiktaş. Kartal’da kaptan Delgado gayretliydi. Serdar her topu kaybedip takımı resmen bir kişi eksik bıraktı. Daha 7. dakikada Holosko’nunu vuruşunda Sinan başarılıydı. 24’te Tello, Emre’nin markajındaki Holosko’yu kaçırdı, Slovak oyuncu boş durumdaki Ernst’e atmak yerine kaleye vurunca, takımını bir golden etti. 40’ta ise ev sahibi gole çok yaklaştı. Anderson sert vurdu Rüştü kurtardı. Denizli beklenen hamleyi, ikinci yarıda yaptı. Oyuna dahil olan Üzülmez ve Bobo takımı ateşledi. 67’de Tello’nun ara pasında Bobo affetmedi: 0-1. Golün verdiği rahatlığa bir de Yusuf eklenince galibiyet kaçınılmaz oldu. Yusuf, orta alandan aldığı topla rakipleri birer birer geçip, Holosko’ya golü attırdı ve herkesi rahatlattı: 0-2. Beşiktaş, zorlu deplasmandan Denizli’nin yanlış kadro tercihine rağmen aldığı galibiyetle, Sivas’ın ensesinden ayrılmadı. Stat: Atatürk Hakemler: Selçuk Dereli xxx, Baki Tuncay Akkın xxx, Nihat Mızrak xxx Eskişehirspor: Sinan xx, Bülent Ertuğrul xx (Dk. 73 Poljak x), Nadareviç xx, Vucko xx, Sezgin xx, Emre Toraman xx, Bülent Kocabey xx, Doğa xx, Engin x (Dk. 46 Serdar Özbayraktar xx), Anderson xx, Youla x Beşiktaş: Rüştü xx, Cisse xx, Gökhan Zan xx, Sivok x (Dk. 46 Bobo xxx), Delgado xxx, Tello xxx (Dk. 81 Yusuf xxx), Ekrem xx, Serdar Özkan xx (Dk. 46 İbrahim Üzülmez xx), Holosko xxx, Ernst xx, İbrahim Toraman xx Goller: Dk. 67 Bobo, Dk. 86 Holosko (Beşiktaş) Sarı kartlar: Dk. 18 Doğa, Dk. 42 Sezgin, Dk. 60. Youla, Dk. 77 Serdar Özbayraktar (Eskişehirspor), Dk. 31 Sivok, Dk. 82 Holosko (Beşiktaş) PAF takımlar yenişemedi Eskişehir ile Beşiktaş PAF takımları arasında oynanan maçtan beraberlik sonucu çıktı. Ev sahibi ekip Sefa’nın attığı golle öne geçip soyunma odasına da 1-0 galip gitti. İkinci bölümde Beşiktaş vasatı biraz zorladı ve Emir ile aradığı gole ulaşınca karşılaşmanın da sonucu belli oldu: 1-1. Bu arada maçın ardından yaşanan gerginlikte iki takımdan da birer futbolcu kırmızı kart gördü. Batuhan’ın dileği! Protokol gereği bonservisinin bulunduğu Beşiktaş’a karşı oynamayan Batuhan, maç öncesi ilginç bir açıklama yapıp kafaları karıştırdı. Adı sansasyonlarla anılan genç futbolcu, karşılaşma ile ilgili tahmini sorulduğunda, “İnşallah biz kazanırız” dedi ama takım ismi vermekten kaçındı. Şov yarım kaldı Eskişehir taraftarı, günlerdir bu maçı bekliyordu. Karşılaşma için büyük hazırlıklar yapıp, uzun bir süre takımını destekleyen Kırmızı-Siyahlılar, mücadelenin son bölümlerinde ise tepkinin dozunu kaçırdı ve futbolcularını ıslıklayıp tepki gösterdi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | holosko bile o gol benim değil yusufun diyor bir an bana da çalım atacak zannetim bana sadece top çarptı adeta diyor
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |