![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | umarım yedek kalmasını sorun yapmaz ona ve delgadoya ihityacımız var 6 macta (kupa finali dahil)
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süperdi yaa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geldiğinde söylemişdim Yusuf ,Yusuf gibi oynarsa bizi sırtlar. Gercekden de öyle oynuyor.Tebrikler...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam tcrbli fb mçnda şık gol bkliyoruzzz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yusuf Şimşek !!!! ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birleştirilmiştir. TEK Başlık Halinde Yorumlarınızı yazabilirsiniz..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | vallaha bu benim fikrim bi adamdan 2 kere çalım yicem üçüncüde ben hertürlü indirirdim. ben böyle düşünürüm sen başka ama hırsızlıktan beter demek nedemek onu anlamadım
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Trabzonspor ile girişilen kıyasıya bir rekabetin ardından Beşiktaş’a transfer olan Yusuf Şimşek, kendisine güvenenleri sevindirmeye devam ediyor. Geldiği günden bu yana özellikle Gençlerbirliği, Sivasspor, Kayserispor ve Kocaelispor mücadelelerinde yıldızlaşıp skora da ciddi katkılar sağlayan deneyimli yıldız, dün de oyuna sonradan girip Eskişehir’in ipini çeken isim oldu. Holosko’nun attığı gol öncesinde topla orta saha çizgisinde buluşan Yusuf Şimşek, rakibin sol kanadındaki tüm futbolcuları teker teker, Doğa’yı ise 2 kez çalımlayarak nefis bir asist yaptı. ‘Sivasspor takılacaktır’ Golün ardından arkadaşlarının tebriklerini kabul eden Siyah-Beyazlı oyuncu, hocası Mustafa Denizli tarafından da özel olarak kutlandı. En büyük arzusunun Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşamak olduğunu söyleyen Yusuf Şimşek, “Emin adımlarla hedefe ilerliyoruz. Sadece benim katkımla olacak işler değil, tüm takımın inancı söz konusu. Biz böyle istikrarlı ilerledikçe rakibimiz Sivasspor mutlaka puan kaybına uğrayacaktır” ifadesini kullandı. En rahat golü... Orta sahadan aldığı topla son çizgiye kadar rakiplerini çalıma dizerek ilerleyen Yusuf’un pasında, Holosko’ya dokunmak kaldı. ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | sergenin rize maçında attığı bi gol vardı.. kendi yarı sahasının ortalarından alıp rakip ceza sahasına kadar çalımlamıştı ahmed hassanla bi ver-kaç yapıp golü atmıştı .. aklıma ilk o geldi yusuf golü attırınca ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |