![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | holoskoyu cok severim iyi bir futbolcu...ama iyi bir miktara 7-8 milyon euroya satilabilir...sanmiyorum astronimik bir rakmala bir takima gitsin...o kadarda süper degil 14-15 milyon vermez kimse holosko icin...5 in alti teklifler hic kaade alinmamali ama..
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | parayı verin alın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Holosko nun son oynadığı ,İngiltere ve Çek Comhuriyeti maçlarından sonra talipleri arttı..Almanyada yaşayan ve menejerlik yapan bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre,Henüz 24 yaşında olması,1.87 lık uzun boyuna göre çok çabuk ve hızlı olması,sorunsuz ve çok iyi bir profosyonel olması,çok değişik pozisyonlarda rahatlıkla görev yapabilmesi,takım oyununa uyumu,oyun içinde hiç saklanmadan sürekli araştırması,hakemlerle ilişkileri,arkadaşları ile ilişkileri,vs..vs..sebebi ile istenen bir adam diyor.Adam bana öyle anlattı ki Holoskoyu valla şaşırdım.Biz bile bazı özelliklerini yeni öğreniyoruz ama avrupadaki menejerler en az 4-5 yıldır takip ediyorlarmış...ve mukavele yapılmassa kesin kaparlar diyor..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | holoskonun gitmesi icin daha erken daha cok genc bizde kalin 2-3 sezon
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |