![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Her zaman demiyormuyuz BEŞİKTAŞ Halkın takımı,orta sınıf ve aşağı tabakanın genellikle desteklediği maç günleri sadece cebinde bilet parası olan ve ekstra bir harcama yapamayan bir seyirci profili vardır BEŞİKTAŞIN bizi diğer Cinconlardan ayıran özelliklerden biride budur.Benim korkum herşey iyi güzel,yönetim sponsor bulmuş"Emirates"eyvallah diyelim ceplerinden tek kuruş harcamadılar fakat kim garantisini verebilir yeni stad bittiğinde İnönü ye gelebilen seyircilerimizin yeni stada maddi anlamda zorlanmadan girebileceğini?Kısacası şunu demek istiyorum gün geçtikçe TİCARETE dönüşen ENDÜSTRİYEL FUTBOLUN bu yeni stad ile aynı yeni oluşan FB seyircisi gibi olucaz yada takımını susmaksızın destekleyen taraftarlarımız maçlara gelemeyip o allı pullu stadda numaralı koltuklarda oturup keyfine bakan yeni bir BJK seyircisi çıkacak karşımıza tercih sizin! Tabiki yeni stad yapılsın ama taraftarlar mağdur edilmiyecek fiyatlar ile kombine ve biletlerini alabilsinler.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |