![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saçmalık.Gereksiz bi tartışma | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa Denizli gibi , derbiye kadar birşey söylemeyin yahu
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aciklamayi cok sacma buldum bize yakismayan bir aciklama herkez kendisine baksin trabzon 100yillik bir kulüb degildir ama o sene icersinde aldiklari basarida kücük degil bizim konumuz fenerbahce maci ondan sonrada sampiyonluk maclari sivas,trabzon degil
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | 2 senelik yada gelip geçici cıkışlarla biz bu ulkede 4.-5.büyüğüz demek olmaz..Ayıptır günahtır..hadi trabzon bir nebze de Sivas ne be kardeşim..Son 2 senede birşeyler yapmış olabilirsin..Ama bu iş oyle gelip geçici !!! başarı !!! larla olmaz..Geçeceksiniz bu işleri..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | böyle açıklamalarla,beyanlarla başkalarına konuşma fırsatı vermemek lazım..kimin neler yaptığı zaten ortada..kaldı ki şurda sayılı haftalar kalmışken takımı böyle gereksiz kaoslar içine sürüklemek de yakışık almaz..takımın en fazla huzura,motivasyona ihtiyaç duyduğu anda 4.5.büyük polemiği pek uygun değil..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |