![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu maç oyun sistemimiz dolayısıyla kaybedilmiştir.(4-3-3)Süper ligde oyun sistemi olarak bize ters gelen 2 takım(Ankaraspor ve Fenerbehçe)hatta bursayıda eklersek 3 olur.Bu takımlar sürekli pas yapan orta sahalarına hakim ve devamlı yerden oynayan takımlardır. Ben burda, ve forzadanda bas bas bağıran arkadaşlar var.Mustafa hoca neden korkarsın şu rakipten orta sahada sivok'u oynatırsın.İlk yarıda varmırydı 1 tek organize atak ve gol pozisyonu.(Ben söyliyim:Hayır yoktu..) İkinci yarı Cisse'ninde oyuna girip Sivok'un stopere çekilip yusuf'un Delgado'nun yerine geçmesiyle (ki Delgado oyundan alınmamalıydı(Bence))ataklarımız ve hücum organizasyonlarımız arttı.Rakibide oyundan bir hayli düşürmüş olduk. Şunuda belirtmeliyim Gökhan Zan son 2-3 maçtır iyiydi.Ancak Mustafa hoca yine bir yanlış hamleyle onu Guizayla başbaşa bıraktı.Geç olsada 2. yarı hamlesini yaptı ama derler ya;Geçmiş olaaa.. Biraz sıktım galiba; son bişi daha O gol Holoskonun becerisiyle gelmiştir HOLOSKO ![]() ERNST ![]() Kaybedilmiş birşey yok.Şampiyonluk umutlarımız sürüyor.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |