![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | cisse ernst ikilisi ne olursa olsun bozulmamalıydı 2-0 geride olsak bile bozulmamalıydı yalnız bobo olmadığı için 6. yabancıyla oynuyoruz o yüzden cisseyi oynatmadı sivoku orta sahaya çekti yoksa cisseyi en çok tutan kişilerden biri denizli... bence denizlinin 2 hatası vardı biri ernsti çıkarmak ötekisi serdar özkanı almak onun haricinde futbolcular çok kötüydü hele tello 2 metre ötesine pas atamıyordu , yusufta haftalar sonra rezaletti...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Burada iddia ediyorum Bşiktaş'ta 2.lig te top oynayabilecek kadar performansı olan epeyce oyuncu var. Koca sezondur hep kendimizi kandırıyoruz, lig bu sene öyle kötü ki takımın ismi ile buralara gelindi, 2 fener-2 trabzon-1 de gsaray maçı alınan 2 puan verilen 13 puan... Bunun üzerine bence fazla yorum yazmaya gerek yok arkadaşlar, kabul etmemiz gerekiyorki bu kadro gerçekten çok kötü... Hoca iyi olmayabilir, takım formsuz olabilir ama kadro iyi olsa muhakkak bu 5 maçtan en az 7 8 puan çıkartılabilirdi, demekki rezalet bir futbolcu yapımız var. Kendime soruyorum maç başlamadan hemen önce, acaba ilk 20 dakika futbol rüzgari ile dövermiyiz, heyecanımızla savururmuyuz Feneri diye, nerde be kardeşim bi sürü kabiliyetsiz ayaklarında top tutamıyor. Bu bağlamda futbolcu ismi vermek istemiyor ve bu kemikleşmiş yeteneksiz grubtan bir an önce kurtulmamız gerektiğini savunuyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne defans ne ortasaha ne hücum..böyle mi hazırladın topçuları bu şampiyonluk maçına???böylemi 3.kez ayağımıza gelen fırsatı yine teptik..ilk 6 dan 1 tane takımı nasıl yenemez şamp.olcak takım. yazık.eze eze yenmemiz gereken maç ne hale geldi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ewet ilk 6 dan hiçbirini yenemedik... böyle şampiyonmu lur ya..... fb'yi önüne gelen ezdi milyondolarlık eşşeklerini kahraman yaptık adamların.... bknz. guiza kezman... bravo gökhan zan!!!!.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yahu ben artık futbol seyretmeyeceğim. ben anlamıyorum. delgado kadar gereksiz yetersiz bir futbolcu görmedim, nedir bu delgado oynatma sevdası ya. neden zan la toraman birlikte oynatılır. zor maçların hiç birini kaldıramıyor bu ikili. sivok defans oynayacak başka yolu yokkk. bıktım ben delgadodan yaaa. birde serdar özkanı ilk 18 e almam. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkesten ayrı düşünüyorum galiba benim tek kızdığım konu serdar özkanın bu takımda hala tutulması bu adamı ben olsam 2 dk takımda tutmam resmen 5 tane pozisyonu yedi her topu rakibe verdi orta açsa belki birisi kafa vuracak ama adam resmen facia her topu kaptırıyor helal olsun serdar sana !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sinir Hastası ettiniz bizi Dün gece Hastalandım sinirden üzüntüden bu büyük taraftar hakediyormu böyle üzüntüyü ...... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya sizlei anlamiyorum sanki herkes serdar özkana yükleniyor maci tekrar izleyin bakin serdarmi daha cok hata yapmis yoksa fenerli yusufmu...bence yusuf maci resmen satti her topu rakibe verdi ...birde ben ta geldiginde mustafa denizlinin fenerli oldugunu söylemistim 10 senedir türkyiede takim calistirmadi almanyada acheni 2. ligten 3. lige düsürdü , fenerin basindayken 4. yabanciyi sokup dünyada esi benzeri bir daha görülmeyecek dünyanin en komik td hatasini yapti ama bizim tüpkafa gitti ertugrulu kovup bu salagi getirdi takimin basina , sonra rakipler bu sezon asiri derecede kötü oldugundan bir anda 2. siraya yerlestik yoksa su an hala en iyi 5. siradaydik...bobo ya yüklenen arkadaslar kac tane pozisyon geldi boboya 1 tane onuda volkan kiciyla sansa kurtardi bence bobo , ernst , sivok haricindeki tüm yabancilar gitmeli ve 10 numara olarak riquelmeyi alsinlar ama nerde öyle becerikli yönetim insallah ddenizliyle birdahaki sezonda devam etmezler .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenerbahçe'ye yenilerek liderliği elinin tersiyle iten Beşiktaş'ta Teknik Direktör Mustafa Denizli, "Bundan sonra puan kaybeden şampiyonluğu kaybeder" dedi !.. Denizli, Fenerbahçe'ye yenildiklerini ama ligin bitmediğini ve Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışındaki en önemli adaylardan biri olduğunu söyledi. Mustafa Denizli, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe karşısında kazanmaları durumunda çok büyük bir avantaj elde edeceklerini vurgulayarak, ''Bu akşam kazandığımız takdirde büyük ölçüde ligi bitirecektik ama olmadı. Fazla yapacak birşey yok. Önümüzde oynanacak 4 hafta var. Bunlar, her takımın puan kaybedebileceği haftalar'' diye konuştu. "PUAN KAYBEDEN ŞAMPİYONLUĞU KAYBEDER" Fenerbahçe'nin bu akşam kendilerinden daha istekli ve daha hırslı olduğunu belirten Denizli, şöyle devam etti: ''Genel olarak düşüncelerimizi yapamadık. Hafta içinde yaptığımız çalışmalar tamamen bu geceye konsantre olmak, liderlik şansını yakalamak içindi, ama olmadı. Takım olarak iyi olmadığmız bir geceydi. Ligin bitmediğini hepimizin bilmesi lazım. Bundan sonra puan kaybeden 2 takımdan biri şampiyonluğu kaybeder. Bu geceyi çok çabuk bir şekilde bertaraf etmemiz lazım. Önümüzdeki 2 Ankara maçı ve kupa finalinin iyi geçmesini sağlamamız lazım. Bu gece gelecek galibiyet bizim için sezonun erken müjdesi olacaktı. Çok basit top kayıpları yaptık.'' "BU TABLOYU DEĞİŞTİRECEĞİZ" Bu tabloyu gelecek 4 haftada değiştireceklerini öne süren Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bursaspor maçı ve bu akşam liderlik şansımız vardı. Bu tabloyu önümüzdeki 4 haftada değiştireceğiz. Rakiplerimizin de işi kolay değil, örneğini gündüz yaşadık. Bundan sonraki haftalarda böyle olacak. Bu maçın tüm hazırlıklarını yaptık. Bazı basın organlarında yazdığı gibi tenis oynayarak bu maça hazırlanmadık. Her gün Fenerbahçe maçının çalışmasını yaptık. Ama bazen herşeyi başaran grup bazen de belki baskı hissederek böyle sonuçlar alabiliyor. Neticede kaybettik ama ligin bitmediğini, bu akşama rağmen Beşiktaş'ın bu yarışın en önemli adayı olduğunu söylemek istiyorum.'' "TRAVMA OLDU AMA AŞACAĞIZ" Fenerbahçe maçının son bölümünde bireysel yetenekleri üst düzeyde olan futbolcuları oyuna aldığını belirten Denizli, ''Maalesef düşündüğümüz çizgide olamadılar. Ama burada futbolcularımı eleştirme hakkım yok. Mükemmel bir atmosfer vardı. Bu bir travma oldu. Bunu mutlaka aşacağız'' dedi. Denizli, Fenerbahçe'yi kesinlikle küçümsemediklerini dile getirerek, ''Büyük takımların ne zaman neler yapacağı yıllardır görülüyor. Fenerbahçe'yi küçümsemek ne bizim, ne de başkalarının haddi olamaz. Sivasspor ile bir yarışın içindeyiz. Gündüz o maçın sonucunu beklemek, geriden gelen takımlar için baskı unsuru oluyor. Elimden gelse haftanın ilk maçlarını takımıma oynatırım. Şampiyonluk yaşamamış takım üzerinde bu baskı yaratıyor ama bunları aşacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |