![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | abi yorum yapar gibi konu açmayın ya. git düşüncelerini bunla ilgili bi konuda yorum olarak yaz lig bitince görücem ben inanmayanları..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu söylediklerin banamıydı ? Bu konuyu ben yazmadım spor sitesinde yazan haberi paylaştım . Ben her zaman inanıyorum sen benim yorumlarımı görmüyorsun sanırım benim için daha lig bitmedi ben bu takıma güveniyorum ve inanıyorum hayırlısıyla şampiyon olucaz . Ayrıca hiç bir zaman önyargılı davranma ![]() | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ben inanıyorum ne olursa olsun şampiyon olcaz. derbi kazanamıyosak da gelecek sene için gereken yapılır, ona göre kadro kurulur. o önemli deil. kime sorsan mesela 2005te derbilerde naptı şampiyon desen, kimse cwp veremez. önemli olan şampiyonluk. fener derbileri yendi de noldu? kaç puanı var? üzüldük ama napalım arada bi puan var, ne olursa olsun lig bitene kadar desteğe devam. hatta her zaman desteğe devam. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |