![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | gerçktn çok güzel bi başlık tepe tepe fırsat kalmadı..!!
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | 3 kere ayağımıza gelen fırsatı teptik.. bundan çıkarılıcak tek sonuç oyuncularımız liderlik stresini kaldıramıyo ama bizim en büyük avantajımız mustafa denizli onun tecrübesi sayesinde ipi göğüsleriz
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu çok şaçma en olmaması gereken şeyler oluyo...Sivas ın yenilmesi takımı tamamen ateşlemesi gerekirken tam tersine ateşini söndürmüştü.Böyle gitmez. Şampiyonluk falan hikaye Çünkü elimeze geçen her önemli fırsatı resmen tepiyoruz..Sivas bir daha böyler bir fırsat vermeyebilir . Verse de biz nasıl kullanırız artık kestiremiyorum.Gerçekten çok üzüldüm.Artık bir derbi maçı bizim attığımız gollere sevinerek bitirmek istiyorum..Ama olmuyo maalesef.. .Kupadada bunlarla oynayacağız umarım artık akıllanmışlardır..
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |