![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yönetim istifa ederse yerine futboldan anlayan bir yönetim gelirse sorunlar çözülür | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ayrıca transfer komitesinde sergenin olması gerek.bugüne kadar takımımızdaki her oyuncu hakkındaki yorumu doğru çıktı.derbilerde nasıl oynuyordu adam titretiyordu rakibini..o günleri tekrar yaşarız umarım ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | kesinlikle gitmesi gerekenler=bobo-delgado-uğur(oynamıyor nasıl olsa )-cisse-zapo-erkan kesinlikle kalması gerekenler=sivok,ernst,holosko,nobre,toraman,ekrem (bence ilk 11 değil ama bi joker olarak bakarsak yararlı),yusuf giderse pek üzülmem kalırsa farketmez:tello(her zaman kalmasından yanayım ama takım oyuncusu değil iyice gözümden düştü.),g.zan,s.kurtuluş,s.özkan,aydın,deli ibo
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yabancılardan sivok ve ernst dışındakilerin hepsi gitsin yerlilerden gökhan zan,ibrahim üzülmez,serdar özkan,serdar kurtuluş ve birde mustafa denizli gitsin aylardır yazıyorum ama değişecek birşey olduğunuda sanmıyorum
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu maç ne febe karşısında kaybettiği ilk maç oldu nede son maç olacak febeye karşı takımı özellikle seçerek çıkarıyor en berbat takımı nasıl kursam diye çok düşünüyordur doğrusu.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Bu takımda Gokhan Zan miadını doldurmuştur bana gore..Ayrıca delgado'nun da artık ben bu takıma yarar sağlamayacağına inaniyorum..Son fener macında gercekten ondan ümitliydim ama ne yazık ki Delgado yine bekleneni veremedi..Ayrıca Bobo'da son maclarda bir düşüş gözlüyorum Onun da talibi varsa 3'e 5'e bakılmadan gönderilmesi gerekir.. Son olarak da tabiiki Yönetim artık yeterr...Bu oyuncularla birlikte siz de gidin artıkk...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Her yenigiden sonra "En büyük taraftar futbolcular sahtekar" .."Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese" teraneleri , bunları söyleyenlerde sözde taraftar oluyor.İyi gün dostları sizi..taraftar bugün lazım.5 aydır yenilmeyen takım yenilmesi normal bir maçda yenildi diye hepsi defolsun demek cahilliğin ağa babasıdır.Yenilgiyi hazmedemeyenler kötü günde destek olmayı beceremiyorlarsa en azından sussunlar , bu BEŞİKTAŞ için en büyük iyilik olur...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Denizli iyiydi şimdimi kötü oldu tamam hatası çoktu bu maçta ama yinede bence kalması lazım ayrıca şunuda belirteyim yinede denizli ve futbolculara yazıklar olsun şu feneri bile yenemediysek artık nasıl yenicez yha yazıklar olsun be holosko bence kalmalı bobo delgado cisse gönderilmeli serdar öskanı söylememe gerek bile yok zaten
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | zan delgado cisse gitsin iyi bir defansif ortasaha ve forvet lazım takım kalabalık ve hepsi aynı denkte oyuncular yıldız oyuncu yok olmadığı gibi çok paraya oynuyorlar haketmiyorlar bu kadar para almayı
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |