![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yapıcak bır sey yok ve söylenecek sözde yok hersey oldu bıttı yapılacak tek sey var bu takım gercek besıktas gıbı oynayıp kendını affettrmesı gerekır kı ben affetmem nku hiç bir derbiyi kazanamdıktan snra rakıpleri eze eze yenemedıktn snra benm için sampiyonluğun bı anlamı yok | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
BeşiktaşK !!!! ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Katiliyorum.. ![]()
__________________ Bu aşkı Seviyorum "BJK" Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu haliyle bile şu ezikleri yenemeden gelecek şampiyonluk benim içime sinmez.. Ha yenildik ama benimde esasen zoruma giden şey bu kadar ruhsuz top oynanmasına bu kadar ürkek oynanmasına ... Sen beşiktaşın topçusuysan bu maçta hele ki kazansan liderliğe oturacağın bir hafta da o tribünlerin önünde top oynuyorken şuursuzca ve ne yaptığını bilmez gibi bir futbol oynayıp takımına gönül veren milyonlarca taraftarını üzüyorsan buna itirazım var benim arkadaşlarım...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben dünden beri arkadaşlar sakin demekten bir hal oldum dinledilermi hayır ama inanıyorumki onların hepsini sinirle yazdılar 2 kupada bizimdir ben inanıyorum ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
beşiktaş şimdi şampiyon olsa ne kadar sevinebilirsin ? 2 maçta da fb'yi , ts'yi , bursa'yı , sivas'ı yenemedik , gs ilk maçı kaybettik .. bence şampiyonluk olunmaz , HAK EDİLİR ve ben hakettiğimizi düşünmüyorum .. ayrıca yazının başında hiç bi mantığa sığmaz demişsin .. bakış açın darsa yapacak bişi yok kardeş ..
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Şunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar acaba renklerine aşık olduğumuz takım ezeli rakiplerini birer birer yenerek şampiyonluğa koştuğunda mı o şampiyonluğu doya doya yaşarsınız (tıpkı 100.yıldaki gibi) yoksa hicbir buyuk macta varlık gosteremeden, normalde zaten yenmesi beklenen takımlara 3-4 atıp şampiyon olsa mı ''ŞAMPİYONLUK'' bizim için daha doyurucu olur?? Kimse kusura bakmasın ama ben ezeli rakiplerimi yenmediğimde beniim için şampiyonluğun tadı tuzu yokk..Yanılıyormuyum?
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ya tamam o zaman arkadaşlar bırakın herşeyi kupayı alamazsak şampiyon olamazsak olacakalrı düşünemiyorum.Bi kaç arkadaşta bakış açın dar yazmış.Afedersin ama benim bu takımda babamın oğlu top oynamıyo.Sen ne kadar tanıyosan bende o kadar tanıyorum.O zaman bu kadar utanıyosanız kusura bakmayın beşiktaşlı olmayın.Ftubolcularda sizin gibi düşünse fb bizi gelir kupadada ezer diğer takımlarda ezer.En azından şampiyonlar ligi için biraz destek olun.Ömrünüzde yapmadığınız birşeyi yapın.Bana kalırsa biz elimizden geleni yapmıyoruz(bazı kesim hariç) son 6 senedir ne çileler çektik.Fb yi 2 maçtada yeniyorduk 5. oluyorduk çok mu mutluyduk.ŞAmpiyonluğu derbi galibiyetiyle eşitleyen arkadaşlar mutlu olabilirler.Elbette kazansa çok süper bi mutluluk yaşardık.Ama dünyanın sonu değil bu.Yorumlara bakıyorum bi çok arkadaşımızın kupada feneri yendikten sonra sevinmeye hakkı yok.Zaten geri kalanı yorumsuzz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hep destek,tam destek.Oyuncularımız şu formanın değerini bilsin başka istemiyorum ben.Ne şampiyonluk ne de final. Sadece şunu bilsinler,Türkiye'nin her genci bu formayı giymek ister.M.Hoca,bunalrı anlatmalı onlara.Her zaman yarı yolda bıraktılar bizi. Ne zaman ümitlensek kursağımızda kalıyor.Bekleyip göreceğiz...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sezon başında hedefler belirlenirken; "tüm kupalara ambargo koymaktan" bahsedilir. Sezona "tüm derbileri kazanalım gerisini boşver" diye giren takım varmıdır?
__________________ ![]() Konu NeoRock tarafından (04-05-2009 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |