![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yani adam bi kere yüreğiyle oynuyor en büyük özelliği ben aynı hırsı başka bi oyuncuda göremiyorum şahsen | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #24 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yazıklar olsun hala batuhan dan medet umuyorsunuz . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Beşiktaşlıyım kardeşim Beşiktaşla ilgili herşey beni alakadar eder , batuhan gibi önemli maçından önceki gece sabahlara kadar barlarda pavyonlarda gezen ahlaksız adamın Beşiktaşıma faydası olmaz . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
aralarında 10 yaş olan iki isimi tartışıyoruz bilmem farkındamısın... nobre iyi bi prof. batu futbola daha yeni başlamış bi genç... eskişehire yolladık rıza abilik yapar yola koysun die kadro dışı bıraktı adamı neyse uzatmıyıcam batu seneye gelir bu takımdada çatır çatır oynar... nobrede imza atmışsa yedek bekler... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | klup aciklama yaptiktan sonra geri kalan haberlerin tamami trastir abicim bana sorarsaniz kesinlikle bu paralari alacak bi topcu degil nobre ama imza atildikdan sonra dicek bisey yok tabi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |