![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Serdar Ozkana verilen sans Aydina verilmedi. Aydin Serdardan 5 gomlek ustun bir futbolcu. Ama Serdar Baskanin asker arkadasi herhalde ![]()
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | aydın bu sene topa ayağını vurdumu ki formayı hakediyor diye bir konuşma yapılıyor burda? geçen seneki performanslara göre konuşaksak serdar kurtuluşta fazlasıyla hakediyordu.bence bu sene aydını oynatıp risk almaya gerek yok bu saatten sonra yaz kampında değerlendirilir. faydası olacaksa seneyede giyer formasını diye düşünüyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | aydın bu takımda banko oynar form tutması için elimizden geleni yapmalıyız. bu sene olmasa bile seneye mutlaka aydın bize lazım.batuhan ve aydın ı artık seneye hazır olsunlar
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Biraz kabahat Aydin' da da var aslinda ama yine de sizin yazdiginiz isin dogrusu.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu can buyukkarakartal tarafından (11-05-2009 Saat 12:22 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu takimda en büyük potansiyel aydinda var oynatilirsa cok cok büyük hizmetler icerisinde bulunacakdir..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
budur.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |