![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
On numara yazı ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Gayet sağlam bi değerlendirme olmuş.. Burdan, klavye başından sallamak kolay..6yı versin tepe tepe kullansın diyen bile var.. ![]() Son yıllarda kaç tane adam gibi forvet oyuncumuz oldu? Düzenli şekilde gol atan, düzenli verim veren? Nouma, İlhan, Pancu...Bunlar da genellikle çalkantılı çalkantılı..Bobo az uz değil 3 seneyi aşkındır bu takımda oynuyor..Ve adamın belli bir ortalaması var..Bu sezon da Bobo şu kadar gol atar, şu kadar asist yapar diyebiliyoruz...Bir muamma, bir soru işareti yok adamda..Bobo 2 maç beklerse 3. maç 2 tane atar.. Bu sezon belki gol olarak çok büyük sayılara ulaşmadı ama gerek sakatlığı, gerek hocann tercihleri onu uzun zaman kulübeye hapsetmişti..Son zamanlarda oynuyor Bobo..Takımın 1.forveti olarak..Ve gerçekten 2 maça bir golü var..Arayı soğutmuyor adam..Oyuna katkısı çok üst düzey değil ama adam forvet yani.. Arkadaş yukarda Bobo'nun özelliklerini maddelemiş..Bu özellikte bi tane oyuncu bulun..Gelin 4 milyon'a alalım Beşiktaşforum olarak..Kolay mı yaw okadar.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cok az vermisler
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | okadar kötü oyunculara okadar çok para verdikki bırakın bobo 5 gideceğine dürsun
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Valla istatistiklere bakınca kötü diyemiyoruz ama bence iyi de diyemiyoruz. 40 maçta 13 gol Beşiktaş'ın forveti için iyidir diyorsanız bilemem. Ligin en çok gol atan takımıyız 53 gol atmışız bunun 8 tanesi Bobo'nun yeterli mi sizce? Yeterli diyorsanız eyvallah. Bobo için Carew'e verilen kadar para verilmiş olmasına rağmen satılmamış olmasını doğru buluyor da olabilirsiniz ki ben hatırlamıyorm hangi klup ne zaman kaç para teklif etmiş eğer söylerseniz belki hatırlarım, ben doğru bulmuyorum onu söyleyim. Çevirdiği sayısız kritik maçlardan çok değil 5-6 tane saysanız yeter benim için 3.5 yılda ortalama yılda 2 maç çevirmiş olur gerçi ama olsun benim için yeter diyebilirsiniz tabi. 1.86 boyu olan bi adam hava hakimiyeti var mı? Nobre kadar var mı? Fiziğiyle ezip geçiyor mu? Hızıyla ya da tekniğiyle adam eksiltiyor mu? Sürekliliği var mı? Bitiriciliği mi çok iyi ? Uzaktan şutlarla mı gol atıyor yoksa?... Hepsinden az biraz var işte yeter daha ne olsun ... Öyle değil işte. Yetmez, şu yazdığın istatistikleri yapmak için Bobo olmaya gerek yok bana kalırsa. Bobo kötü topçu demiyorum bakın bir kere onu anlatayım. Ama bizim daha iyisine ihtiyacımız var. O yüzden bence 4 milyon euro Bobo için makul bir paradır. Konunun özü de bu zaten. Bence Bobo 4 milyon euroya satılabilir sizce en az ... kadar eder. Gerçi sizden bi rakam duymadık, sizce kaç para eder Bobo???
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | @Karakanat ve @ibodoca güzel değerlendirmeleriniz ve Bobo yu savunduğunuz için teşekkürler. İlhan mansız dan bahsetmişsiniz bende sizi desekler nitelikte bişiler söyleyeyim..Mansız'ın gol kralı olduğu sene Tümer,Sergen,Ahmet Hassan gibi yetenekli asist özelliği olan futbolcularımız vardı.. Bobo o kadar şanssız bir forvet ki..Sağda Ekrem solda Üzülmez ortada Delgado dan bir katkı görmedi.Biraz olsun Tello asistleriyle besledi. 40 maçta 13 gol ahval bu iken mükemmel bir istatistiktir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |