![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   | 
|    |  #13 | ||
|    CARSI 71  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 47  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     farketmez yerine oynayacak adam var onn icin fazla üzülmedim yani    
				__________________    -- BURASI BESIKTAS ALAYINA GIDER--   |  ||
|   |        |  
|    |  #14 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  Yaş: 39  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]()  |     kupanın ayak sesleri    ![]() 
				__________________   Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!!  |  ||
|   |        |  
|    |  #16 | ||
|    forumun heavy metalcisi  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]() ![]()  |     delgadonun yokluğu iyi oldu ama kalede hakan varsa biraz korkmamız lazım..facia hatalar ve goller olabilir her maçında olduğu gibi..bu adam ne zaman kendini tamamen maça verecek.. :s    
				__________________   Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..!   |  ||
|   |        |  
|    |  #18 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     Saskinlikla yazdiniz yorumlari okuyorum..    Yusufu kitledi mi Fener bizim isimiz bitmistir. Yusuf kitlemekte cok zor degil. Ama Delgado ve Yusuf ayna anda oynadi mi kitlemek imkansiz. Delgado mutlaka oynamalidir!! Sivok-Zan ve Ernst-Cisse mutlaka oynamali!! 
				__________________   Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !!  |  ||
|   |        |  
|    |  #19 | ||
|    Savaşçı Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     aklın yolu birdir     ![]() 
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |