![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Nobre saniye düşünülmeden gönderilmesi gereken bir adam. Beşiktaş klasında bir takımda değil, Yimpaş Yozgatta forma giyebilecek kalitede bi adam . Beşiktaş'a geldiği günden beri atamadığı goller bunu gayet iyi gösteriyo .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rockstar sen bu işten anlıyorsun baksana takım ısmı bıle vermıssın menajerlik oyunu oynamıyoruz burda arkadasım bu adam sureklı 11 oynuyorsa hocanın bır bıldıgı vardır oynatıyordur. iyi oynar veya oynamaz bunu kalkıpta bunu yazarsın anlarız ama egolarını tatmın edıcı on yargılı yorumlarını burda yaparsan benden tepkı gorursun artık destek olun olmuyorsanızda gıdın baska yerde ön yargılı yorumlarınızı yapın ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Ben sunu bilir sunu söylerim,Besiktasimiz bu adama 2.300 milyon euro vererek nasil yönetildigini acikca göstermistir.5pozisyona girecekte ancak birtanesini iceri yuvarlayacak bir nobreye,ne avrupada nede dünyanin hicbir takiminda 1milyondan daha fazla alamayacak bir nobreye o para verildiya artik sayin demirören agziyla kustutsa yaranamaz.gecen hafta belediye macinda 2metreden topu vuramayip iskalayan bir nobre dünde 1metre bile masafe olmadigi halde 7küsür metrelik koskoca kaleye kalecinin üstüne vurdu topu.beyler acaba dünde ist belediye maci gibi olsaydi yani holosko atamayip mac 0-0 bitseydi acaba nobreyi hala savunacakmiydi herkes?2,300milyonu hakettigini yazacakmiy<diniz?ben sahsen besiktasimizin busezon avrupada basarili olacagina ihtimal dahi vermiyorum,sunu birdaha gördükki forveti bobo ve nobre olan bir takim anca averaj takimi olur devler liginde.dün kanser oldum,antalya geri pas yapiyor bizim santraforlar arkalarini dönüp gidiyolar,nebir kaleciyi rahatsiz etme var nedefansi pres altina alma var,ne capraz kosu hicbirsey yok.bemn bunu kabullenemiyorum zoruma gidiyor,gülizar diyoruz ama adam köpek gibi kosuyor pres yapiyor.ya yalandanda olsa insan bir pres yapmazmi?ben nobrenin aldigi parayi düsündügümde acayip nefret ediyorum ondan.sirf onunla anlasmak icin boboyuda feda ettiler.nasilmi?figer denen serefyoksununa bobonun menejerligini verdiler sanirim,cünkü gecen aya kadar figerin boboyla hicbir bagi yoktu.figer bobonun menejeri falan degildi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kafa topu kalecinin kafasında patlamasaydı maç 5 olurdu
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | ayrica bu benim fikrim ve görüsümdür,isteyen katilir isteyen katilmaz.arkadasin biri nobre bizim santraforumuz olamaz yazdigi icin tepki almis.halbuki dogrusunu yazmis,enazindan bende öyle düsünüyorum,aksini iddaa edenler ise kendileri bilir,ama burada pollyannacilik oynamayada kimse mecbur degil.hepinize saygilarimla | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya o deglde madem topu ileri sisirerek oynayacagiz biz bu topu 1.80 lik nobre yerine 1.93 luk batuhana sisirsek daha iyi olmazmi duz mantikla baksan bile bu olayda en mantikli sey uzun olana top sisirmektir batuhanin nobreden neyi eksik cozemiyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | herzamanki nobre , nezaman dolu kaleye gol atabildiki bunuda atsin...bu adami niye hala ilk 11 de oynatiyorlar anlamadim , yedek kulübesine bile layik degil ama sayin demirörenin olur olmaz isleri ...birkere nobre iyi bir golcü olsa ezikler kovmazdi onlarin begenmeyip kovdugu adami alip onlara rakip olmaya calisiyoruz ne komik..neymis efendim türk statüsündeymis ondan iyisini bulamazmiyis gibi cevaplarla bizi kandirdilar sanki batuhan yunan vatandasimi yada idda ediyorum paf takimindan al bir forveti koy besiktasa nobreden fazla gol atacagina herkessle bahse girerim , simdi bazilari forvetin görevi yalnizca gol atmak degil falan filan yazacaklar evet forvetin görevi gol atmak cünkü kosmaya puan vermiyorlar yada 1 metreden kaleci nisanlamayada puan vermiyorlar...neden bukadar sabrediyorlar nobreye hala anlamis degilim hakan arikani 1 macta harcadilar kötü oynadi diye nobre her mac kötü oynuyor hala herkesin sevgilisi ya ben futboldan anlamiyorum yada var bu iste bir is.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Geldiğinden beri hiç ısınamadığım adamdır nobre. Zaten futbolu filan yok. Sözleşmesi bitince sevindim doğrusu, gönderirler diye. Ancaaaaaak adam ne yaptı, 2.3 milyon gibi bir paraya imza attı. Üstüne bir de 1 milyon dolar imza parası istedi. Sanki Torres ile anlaşma yapıyoruz. Yılda 5 trilyona yakın bir paraya oynuyor. Ne demek bu? Ben beşiktaşımı eleştirmiyorum ancak, yönetimin bu tür yanlış futbolcu seçimini eliştiririm. Nobre asla ama asla bizde oynayabilecek kapisete ve yetenekte değildir. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |