![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
bu takım tek forvet oynamaz bu bariz belli... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | eger butakim 5haftada havlu atarsa ozaman bunu isteyen yada arzulayanlar kina yakar.kinayida isteyene ucuzundan bulur yollarim.5ci haftada yine burada olacagiz allahin izniyle,ozaman görüselim.ayrica ne 5ci hafta ne 15ci hata nede 25ci hafta,butakim onca eksigine ragmen onya yetersiz oyuncusuna ragmen sampiyonluktan kopmayacaktir vede bunu allah birgibi biliyorum.gecti artik o ilk 6 haftada kopmalar,bu sezonla beraber son 3 veya 4sezona bakin,besiktasimiz hangisinde ligden kopmus,son haftalara kadar kovalamis bu isi.yok arkadas yok,okadartda degil,insaf be.tamam bende elestiriyorum eksigimiz var diyorum ama okadarda uzunboylu degil buisler,butakimin ölüsü bile 3cü olur bu ligde,kaldiki ben sampiyon olamazsak bu takimi basarisizinda üstünde bassssarisiz görürüm. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BU ARADA Bİ SORU SORMAK İSTİYORUM !! BOBO BİTMİŞ DİYENLERE VE ACIMASIZCA ELEŞTİRENLERE !! BU TAKIMDA AVRUPADAN TEKLİF ALACAK BAŞKA OYUNCU VAR MI ?? ALSA BİLE 5 MİLYON EURO VERİRLER Mİ ?? ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN , AYIPTIR !! BİRAZ KIYMET BİLELİM !! buna katılıyorm.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | diger takimlarin temposuna bakip aldanmayalim rakiplerimizden yaklasik 1 ay sonra antrenmanlara basladigimizi unutmayalim yapilan yorumlari buna gore yapalim ve 3 hafta sonra tekrar burda bu takimin temposunu konusalim holoskoyla boboya buyuk haksizlik yapildigi ortada eger ernst boyle devam edecekse dunku ugur onun yerini almali ve holosko bir sekilde boboyla beraber on tarafta oynamali nobre ilede bobo ilede bu takim tek forvet oynayamaz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 10 numara şart ama yıldırayla felan olmaz...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado yu arıyorum ben, O adamı cok severdim eminim şu takımda DElgado olsa cok dha iyi olucakdık, bu senede ümit veriyordu ama şansızlık...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | delgado mu ? yana , geriye düzgün pas atabilen , çalımdan yoksun , üflesen yıkılacak , 10 maçın 3 ünde vasatı aşamayan 7 sinde ise varlığı ile yokluğu belli olmayan , senede 4 gol atıp üstüne yatan haksız yere o kadar parayı cebe indiren bide 10 numara verilen oyuncu mu ????
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yüregiyle oynayan , büyük kaptandan bahsediyorum ben. Bu sene o söyledigin gibi olmuycakdı Delgado cok emindim bundan ama sakatlandı malesef...
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |