![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
liverpool metalist katılıyorum.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Delgadonun bu tip büyük maçlarda oynadığı tek maç ilk geldiği gs maçı.Onun dışında aldığı paryı hakeden bir oyunu yok.Ben her zaman söylemişimdir.Son 3-4 sezonda bizde delgado yerine alex olsaydı biz ambargo koyardık bu lige.Çok önemli maçlarda çok eksik bıraktı bizi.Kalitesi tartışılmaz yıldız olmaya aday bi futbolcu.Bizden sonra gideceği takımı şaha da kaldırabilir.Ancak bizde yapabilecekleri bu kadar 3 sene oldu hala olmuyorsa yol vermek gerek... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 11 e 11 oynayabilicez demek ki ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence delgado kesinlikle 18'de olmalıydı Yusuf Allah korusun bir sakatlansa birşey olsa yerine kim geçecek?Ayrıca hala Hakan kötü diyen var artık hiç birşey demiyorum onlara izlesinler ve görsünler.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kalede rüştü olacak çağlacım kupa şakaya gelmez bu kritik aşamada kaleyi hakana bırakamaz denizli hocam , hakan ın bize yaşattığı 8 - 0 ve 4 lük rezaletleri unutmadık aman Allah korusun bir daha öyle rezaletlerden . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi kaç kere söyledim o 8'lik ve 4'lük maçta sadece Hakan mı kötüydü takım süperdi de Hakan mı golleri yedi Rüştü'nün yaptığı hataların 10'da birini Hakan yapsa yuhlar kovarsınız adamı ama Rüştü'ye laf yok nedense.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir kere çağlacım rüştü değil Rüştü abi , senden kaç yaş büyük , o maçlarda kalede rüştü abi olsaydı o faciaları yaşamazdık . Rüştü abi ye fenerden geldiği için düşmanlığın hala devam ediyo yakışmıyor bu tavırlar sana görmüyormusun Rüştü abi bizi kaç maçta ipten aldı şampiyonlukta büyük payı var . Adaletli düşün Rüştü abinin emeklerini yok sayma onu hakan la kıyaslamak bile hata . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |