![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaş'ımızın kamp parası bulamadığı en zor günlerinde , bir fener maçı öncesi, cebinden para koyup futbolcuları kampa alan, fener'i 3-0 yenmemizi sağlayan değerli insan, büyük kaptan Vedat Okyar'a sağlık dolu günler ve uzun bir ömür diliyorum. Vedat Kaptan bugün yine fener maçı var. Kalk gel Beşiktaş'ımızın yanına, tut şu kupayı bir kulpundan... Sana , bir cümle ile her şeyi anlatmayı başardığın yorumlarına, derslik tenkitlerine, önerilerine,tavsiyelerine her zamankinden fazla ihtiyacımız var.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Tekrar tekrar geçmiş olsun Vedat Kaptana...Acil şifalar diliyorum, bir an önce sağlığına kavuşur umarım, şampiyonluğumuzu hep beraber kutlayacağız çünkü... Bide başkanımız kupayı oraya buraya götürüyordu durmadan, eğer bugün o kupayı alırsak ki inş. alacağız, o kupayı Vedat Kaptan'a götürsünler, onun için de iyi olur bu... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | kanserin en etkili ilacı moraldir derler.. vedat kaptana 2 kupayı götürmek en büyük moral olur. bu iki kupayı futbolcularımızın bu açıdanda önemsemesi lazım
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |