![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ernst geldiginden beri ayni oynuyo sadece ernst onun aciklarini kapatiyo göze batmiyo bu sayede. Daha iyisi alinmayacaksa kalsin ama biraz daha topa hakim ve yirtici biri olabilir yerine.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | cisse aslinda kötü oyuncu degil ama sahada bazen cok soguk duruyor o da taraftrain gözüne batiyor .. cisse ama bence sezon sonu gidecek bana öyle geliyor .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | burda fink i öven arkadşalar kaç kere izlediler finki çok merak ediyorum hadi onu geçtim Cisse den 2 gömlek üstün oyuncu konusu açılmış.bu adamlar tabiki gerrardlar lampardlar yani orta sahada oyunu çift yönlü oynayan kaliteli oyuncular.onlardan bir taneside türkiyede oynamıyor dikkat ederseniz.fenerinkiler emre selçuk deniz dierleri malum maldonadolar falan geseninki mehmet topal trabzonda hüseyin cimşirler.yani öyle alın getirin Cisse den 2 gömlek üstünü demekle zor bu işler biraz.Eldekinin kıymetini bilmek lazım Cisse hata yapmıyormu elbette bir çok hatası var bana göre en büyüğüde kart problemi çok kolay kart görüyor ama.Ernstle olan uyumu da bir gerçek kaldıki takımdaki en çok top kazanan oyuncu Cisse..Bunları göz önüne alarak düşünmek lazım ama tabiki kalkıp bir gerrard gelicekse başımızın üstünd yeri var Cisse gidebilir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
bastırısın parayı alırsın. kaldıki bende çok uçsunlar demiyorum lampardı falan alsınlar demiyorum örnek veriyorum metalistten jaja gibi diyorum bu çok zor bi iş değil. hadi onuda geçtik enst i nasıl buldularsa pekala bir tane daha biraz ofansif oyunu daha ağır basanı bulunabilir
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ne cissesi allah aşkına ya adam yılda 1.5 milyon euro alıyo bugün gitse kim verir ona bu parayı ? yönetim inş. böyle bir hataya düşmez ..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | öncelikle jaja zaten ön libero yada orta saha değil forvet oyuncusu onu zaten kafadan elemek lazım ama kötü topçumu hayır bencede gayet iyi faydasıda olur keşke alınsa o fikrinede saygı duyuyorum (Jackson Avelino Coelho - Vikipedi) parayı bastırıp alınacak adamlara gelince bu adamlar genelde italya ispanya ve ingilterede oynuyorlar.tabiki her ligde var ama bahsettiğimiz üst düzey oyunculardan bahsediyorum.bu adamlara bastır parayı al yapmakta o kadar kolay değil bunu zaten hepimiz biliyoruz işte en basit örneği 17 milyon euro bastırıp alınanıda ortada.hadi onuda aldık getirdik diyelim mesela Kleberson bu takıma geldi.manchester united gibi bir takımdan hemde üst düzeyse en üst düzey takımlardan birinden kaldı ki dünya kupası vs. kariyer desen oda sonuna kadar vardı.Beşiktaş a katkısı ne oldu? Bu transfer işleri aslında bir kumar ernst te aslında bir kumardı devre arasında bir futbolcu almak kumardır.takımla beraber yazın kamp dönemimi geçirmeyen bir adam ernst ama çok şanslıyız ki hemen uyum sağladı ve Türkiyeye geldikten 2 gün sonra maça çıktı takır takır oynadı öte yandan kleberson kariyeri ernstten kat kat iyi ama 2 sene hiç bir şey yapmadı.Benim sadece anlatmak istediğim işte sezon istatistikleri ortada herkes açıp bakabilir zor birşey değil.Cisse takımda en çok top kazanan oyuncu bu bir gerçek.e şimbi bu adam senin elinde kadronda.bu adamı elden çıkarmadan önce iyisini bulup getirirsen tabiki Cisse ye yol gözükür ama eğer bulamıyorsan bu adamıda elden çıkarmanın manası yok şu an.benim anlatmak istediğim bu.kaldı ki iş ahlakınada çok saygı duyuyorum Cisse'nin. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |