![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koLpa kesiN ama şöle bi nokta da var rüştü yaşlandı yolları biz ayırmasak emkli olcak o yzden biran önce yeni kaleci arayışlarına başlanmalı zira ii transfer önceden gelen birikime bakıor..2 ay içinde ii oyuncu alınmıor bu sene olmasa bile ya altyapımızdakilerle yada herhangi bi kaleciyle ilgilenmeye başlamalıyız..hakana ben gvenemiorum ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalandan kim ölmüs | ||
| | |
| | #6 | ||
| çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya bu kadar saçma haber olmaz ilk okuduğumda şaka zannettim ben bu habere inanana cevap bile yazmaya tebessüm etmem zaten..
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
| | |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haberin asılsız oludu belli de yollar elbet bir gün ayrılmak zorunda ve biz Rüştü'nün yerini dolduracak bir kaleci bulmalıyız.
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok sakatlanıyo diye futbolcu yollasalar delgadoyu yollarlar ...anguthaber.com ... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |