![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bünyamin gezer az sövmedim haberin olsun bu kadar kötü bu kadar maçı kesen bir hakem yoktur heralde hep bizim aleyhimize penaltıyı söylemiyorum bile bu arada staddaydık fener penaltı atarkenn gol olunca 3 3 tezahüratları yaptık gecenin en güzel yanıydı ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok Güzel Yönetti Bünyamin uyurGezer , Penaltı'yıda Öylesine verdi , canı saolsun ![]() ![]() ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bende staddaydım bünyamin resmen beni delirtti verdiği penaltı bize uzak olmasına rağmen alakası yoktu verdiği kararlar fb lehineydi neyse o kadar olaya rağmen galip gelmesini bildik ki biraz becerikli olsak maç 6-7 ydi
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bütün ikili mücadelelerde fenerden yana takdir hakkını kullandı.Verdiği penaltı evlere şenlik... Yanlız ilk yarıda bir pozisyon vardı lig tv bile bile es geçti.Holosko kaleciyle karşı karşıya kalıyodu o pozisyonda.Hakem yok yere kesti pozisyonu.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maçın sonunda alakası olmayan penaltıyı vererek eziklere nasıl yavşadığını cümle alem gördü. yazıklar olsun. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |