![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ne alaka bnce doğru söylüyor biz beşiktaş takımının daha iyi futbol oynaması için yorum yapıyoruz burda bobonun eksikleri var yapamadığı şeyler var yaptığı şeylerde çok ama beşiktaşta daha iyi bir forvet görmek isterim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | iste olay burda tikaniyor zaten kimi istersin mesela ben bobo gidecekse daha iyisinin torres oldugunu dusunuyorum gorebilirmiyim sence siz kimi diceniz morientesmi ronaldomu kimi istiyonuz bobo gidince onuda yazinda bilelim kardesim bobodan daha iyisini istiyom diyip duruyonuz bitanede isim soyleyemiyonuz cunku biliyonuzki bobonun iyisi zaten manuda realde falan oynuyor birakin bu isleride allah asina destekleyin adami daha 23 yasinda adam bobonun 1 sezonda attigi golu nobre 3 sezondur atamiyor ama nobre kalsin bobo gitsin oluyor valla hastayim sizin su dusuncelerinize
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
simdi forvet dediginde istikrar olur demissin bende baslayayim o zaman dzeko daha yeni cikti piyasaya onu es gectim onumuzdeki seneyi beklicez istikrarli olup olmadigini gormek icin kuranyi sezon ortalamasi 15 gol hemde bundesliga gibi kapanmayan takimlara karsi baros turkiyeye gelmeden onceki 3 sezonu rezilliklerle dolu cassano 99 yilinda baride baslamis futbol yasantisina hani hepsi iyi ya bobodan soyluyorum iste baride 99/00 21 mac 3 gol 00/0127 mac 3 gol 01/02 as roma 22 mac 5 gol 02/03 roma 27 mac 9 gol 03/04 roma 33 mac 14 gol 04/05 31 mac 9 gol 05/06 real madrid 12 mac 1 gol 06/07 real madrid 7 mac 1 gol 07/08 sampdoria 22 mac 10 gol 08/09 sampdoria 33 mac 11 gol yani bu adamlar mukemmelde bobonunmu istatistikleri kotu ya bi isinize gidin allah askina yaw adamin 9 sezonda attigi gol bobonun 3 sezonuna esit ama adi cassanoya bobodan cok ustun bi golcu olup cikarttiniz basimiza
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | yani sizleri hayretle okuyorum...nobreyi öve öve bitiremiyorsunuz bobo ya gelince gitmeli daha iyisi gelmeli ....nobre besiktasin forvetide bobo degil dimi yollayin boboyu baskan gitsin fenerden semihle guizayi alsin onlari bastaci yapin...herkesin fikrine saygim var ama ...nobreyi bobodan daha iyi bir golcü diyen adamin futbol zekasindan süphe ederim...bence su anda bobodan iyi avrupada alabilecegimiz bir golcü yok elimizdekinin degerini bilmessek daha coooook arariz boboyu.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |