![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | burda kararım hala o yönde bir maç ikinci yarı yanii kendi perfomansının üstne çıktı kupayı aldırdı diye bundan vazgeçmemei kimse beklemesin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | haddime degilde su isin mantigini bi anlatcanmi bana simdi 23 yasinda tecrube kazanmaya baslamis ve hersezonda rahatlikla kupa lig beraber 15 20 golun altina dusmeyen bi golcuyu satip kimi alalim bi soyleyi verin allah askina ama ben anlamiyorum geldigi 3 sezondur 60 gole yakin gol atan bobo gitsinde geldigi 3 sezondur 30 golu bulamayan nobre niye kalsin ben cozemiyorum sizi malesefde cozemicem ustelik nobre 30 bobo 23 yasinda harbiden bu isin mantigini bi anlayamadim gitti bi anlati verinde bende biliyim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
ama bobo muzun sayesinde ezikler aldi yine BOBO yu....babasin BOBO bsaka biseyde demiyorum | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |