![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bakalim sahalara nasil bir dönüs yapacak bizim da silva maestroo matiigadoo
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bari bu macı al delgado sana güveniyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ankaragucune 35 metreden gol atmisti Delgado.. Yine atar insallah ve kazaniriz bu onemli maci!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu Mehmet tarafından (15-05-2009 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Kaptan goster kendini
__________________ B I R I C I K H A T I C E M SENI SEVIYORUMM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla Mustafa Hoca, Ankaragücü maçında,kupadaki ilk 11'i bozmamalıdır.Rüştü-Hakan değişikliği olabilir tek. Sivok'ta cezalı,bu maçta.Ekrem-Zan-Toraman-İbo dörtlüsü iyi işler yapacaktır. Umarım,iyi giden Yusuf'u yada Tello'yu,Delgado için kesmez.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aynen arkadaşım inşallah kadroyu bozmaz delgado için
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben Sana Katılmıyorum Bence Delgado 11 de oynamalı yusuf 70 den sonra girmeli yusuf 30-35 dk oynuyor sonra takıma hic bir katkısı olmuyor.Gecen fener Macında Sans Bir Gol Attı Birde Top Kaptı Onun Sonucunda Gol Oldu Diye Yusuf 11 oynamamalı bence Sadece Olumlu Yönlerini Goruyorsunuz Ancak Yusuf 2. Yarı Bi Cok Atagını Kesti Takımın Pas Hatalarıyla...Ayrıca Delgado hic mac kazandırmadı Diyenleride Anlıyamıyorum.Delgado Sezona Cok İyi Baslamıstı Sonra Sakatlıktan Basını Kaldıramadı Geriden Gelip Mac Aldıgımız İlk 5-6 Haftada Surekli Oyuna Katkı Yaptı Ya ilk Golu Atıp Takımı Atesledi Yada Asist Yaptı Suan Cok İyi Olmayabilir Ama Unutmayın Gecen Hafta Yine Asist Yaptı Kotu Dediginiz Adam Ayrıca Delgado Oyundayken Daha Cok Top Cevirip Daha Cok Pozisyona Giriyoruz Asisti Delgado Yapmasada Atagın Yonunu Cevirerek Ya Da İyi Paslarla Asistte Ortam Hazırlıyor Bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |