![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgado oynamamasi daha iyi
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Delgado bir cok maci cevirmistir attigi inanilmaz gollerle ve verdigi super asistlerle ama insanlar ondan bunu her mac bekliyor. Turk insani bu yuzden Ortega gibi, Carew gibi, Ailton gibi, Kleberson gibi, Lincoln gibi futbolculari harcamistir!! Carew simdi Aston Villada harikalar yaratiyor ama bizim medya anadoluda Carew gibi onlarca futbolcu var diyordu.. Bizim taraftarlarda baliklama atliyorlar medyanin laflarina!! Delgadonun attigi golleri avrupada bile goremezsiniz!! Hani Antalyaspora, Kasimpasaya, Rizeye attigi o super kesme vuruslar!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya gelsinde çok acele etmesin ben bu sene denizlinin onun yerine çok daha bir verimli oyuncu alacağına inancım tam üç tane çok iyi transferle çok iyi bir takım oluruz bunun için başta bir oyun kurucu ve bir kaleci kesinlikle şart bir defansta denizlinin bunu gördüğüne inanıyorum seneye çok iyi bir beşiktaş izleyeceğiz
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | dönmesin ankaraya yatsın evinde dinlensin çünkü denizli efendi yusufu kesecek delgado ilk yarı sahada dinlecek yine bırakın koca yusuf oynasın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | delgadonun mevkisinden tello oynarsa, delgadodan 3 kat daha verimli olur. sol açık oynamasına rağmen takımın beyni tello, yusufta çok katkıda bulunuyor ve oturmuş şu an takım.degadoya sabredicek zaman değil 3 maç kalmış.umarım ilk 11 de çıkmaz sahaya bu hafta | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |