Alıntı:
delgad01´isimli üyeden Alıntı
Avrupada yasasan boyle dusunmezsin iste.. Bizim Turklerin zihniyeti bir futbolcu geldimi hemen 10 gol atacak 20 asist verecek demi. Avrupada bir futbolcuya once 1 veya 2 sene sabr ediyorlar sonra onun hakkinda hukum veriyorlar. Misal Arsenalda oynayan Robin Van Persie Rotterdamda bizim mahalede otururdu. Arsenal adama 3 sene sabr etti ve suan en onemli oyuncularindan biri.. Sonra avrupaya giden Turk oyuncular yedek kaldimi yok irkcilar yok Turk dusmani diye laflar soyluyorsunuz.. Tuncay ilk gittinde Mboroda yedek kaliyordu onlar hemen asip kesmedi ve suan en onemli oyunculari Tuncay!!!!! |
Pardon da, Delgado bu sene geldi de benim mi haberim yok...Ben Delgado'yu Metalist maçına kadar çok destekledim, Alex+Lincoln'ü 10'la çarpar 20 'ye böler dedim, ama boşa demişim herhal, çok sallamışım...Adam her defasında bizim yüzümüzü kara çıkartmak için oynadı nerdeyse, bugün E.Sağlam başımızda yoksa Delgado'ya çok güvendiği içindir, ona bel bağladığı içindir!..Denizli de aynısını yapıyor ama Allahtan o Tello'ya falan daha fazla sorumluluklar verdi de burdan yırtıyoruz işte...