![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aman yok takima geri dönmesin takim gayet delgadosuz oynuyor bari orta saha gücleniyor o yok iken.....aman delgado sen kal evde zaten birsey yaptigin yok...
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa usta boşa moşa ama tutamıyoruz kendimizi işte...Anlamadığım şey de şu, şimdi adamlar oynamıyor oynamıyor bi iki gol atıyor heh tamam, kahraman oldular, sonra da biz demiştik demeye getiriyorlar...Yaf zaten her maç öncesi diyorlar bu adam patlayacak diye, 34 taneden elbet biri tutacak da...Dediğin gibi Anelka'ya, Juan Fran'a falanda dieyecek nerdeyse sabır gösterilmedi diye... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | katılıyorum yaa bu çok yanlış adam sakatlandı oda bir insan nihayetinde ayrıca o kadar kötülememizin nedeni ondan daha çok şey beklememiz bizim liderimizdi o ama kaldırmadı malesef
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kaldiramayacagi tasi omuzuna atmasin be usta.....bence sezon sonu delgadoyu iyi bir paraya göndersinler tello'yu onun yerine gecirsin denizli ve saglam bir sol kanat oyuncusu gelsin...
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Tabiki üzülmezle kıyaslamadınız , o an benim aklıma o isim geldi.Berbat futbolcuda demedim sadece Delgadonun oynadığı bu futbol "daha doğrusu oynar gibi yaptığı " yıllık 500 bin doları geçmez.Takıma faydasından çok takım içi fiyat dengesini bozarak zarar veriyor...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Senede 6-7 tane uzaktan, jeneriklik gol atıyor diye kimse bi adama 2 milyon üzeri para verip, 10 numara yapıp bir de pazuband vermez..Ama bunlar Delgadonun tarzına, yakışıklılığına mı aldanıyor nedir? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |