Alıntı:
northwest_eagle´isimli üyeden Alıntı
Uyuz oluyorum bu para muhabbetine.Yahu size ne Beşiktaş'ın verebileceği maksumum paralar belli.Nobre 10 milyon dolar istese verilecek mi?Fikrimde şudur Nobre bu takımda alınabilecek tavan ücreti almalıdır.Hakkıdır.Alır yada almaz o yönetimin bileceği iştir.Sen ben fazla değince ne değişecek.
Birde bu aralar böyle şeylerin konuşulmaması gerekir.Hiç zamanı değil.Koşulsuz sadece takımın başarılarına odaklanmalıyız.Nasıl olsa gereğini yönetim yapar. |
bende sevmiyorum bu para muhabbetini sonucta muhasebecisi degiliz besiktasin ama bide su yandan bakmak lazim olaya senin benim onun aldigi formalar lisanli urunler izledigimiz maclardan gelen reklam gelirleri stada gidip odedigimiz bilet paralarindan odeniyor bu adamlarin paralari bobo 1.1 milyon dolara oynarken tello 900 bin dolara oynarken dolar dikat edin euro degil sivok ki bu senenin en iyi oyuncusu tartismam bile kimseyle bu konuyu 850 bin euroya oynarken nobreye tutupta 1.800 milyon euro vermek hangi adalet hangi hukuka sigar anlamadim nobrenin sozlesmesi gecen sene bitseydi eger bu parayada imza attirsalardi sen bu iste bi yanlislik oldugunu dusunmezmiydin 3 sezondur birtane adam gibi sezon gecirdi sayiyorum nobreyi oda atabildigi gol sayisi 11 bunun icin senin benim onun verdigi paralarla bu adama neden 1.8 verilsinki diye dusunmeden edemiyor insan kendi kendine sadece 1 sezon icin nobreye bukadar para sayiyoruz eline bana gore mantikli elle tutulur bi tarafi yok bu isin delgadoylada neden durduk yere anlasma yapip parasini yukselttiler onuda anlayamadim zaten