![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bobo gitsin diyen anti-Bobocular nerede araniyorsunuz??
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet abi bnde bu goller iyi oluyor fiyatı yükseliyor iyi paraya verilmesi iyi olur her zaman böyle oynasa tamamda sezona vurunca olmuyor malesef
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu boboyu izleyeceksek kalsın ama ruhsuz bobo olcaksa defolsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Bircok buyuk macida Bobo almistir! Fenerbahce, Liverpool, Marseille vs.. KRAL BOBO seni seviyorum!!! Sevmiyenler utansin!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu delgad01 tarafından (17-05-2009 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aynen yaa skor iyimi kim attı maç izlemeylim o zaman aaaa bobo atmış iyi oynamış yaaa yok böyle birşey yaa koca maç yatıyor pozisyonları gol yapıyor bobo süper yok arkadaşım bize oynayan oyuncu lazım hem gol atan hem oynayan her maç gol atsa yine tamam ama bide gol atmadığı maçları düşün allahımm ölümmm!!!
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
onun oynadigi futbol senin hosuna gidebilir bazilarinda gitmeyebilir. herkezin düsüncesine saygi lütfen ha buarada ernst ilk geldiginde sende diyodunki cisse bu ernste 10 basar elimizde patlar falan diyodun ne oldu?
__________________ ![]() Konu ferdi1903 tarafından (18-05-2009 Saat 12:23 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |