![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
last emperior ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu adamı alcagına wer braz daha dzekoyu al ya | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sende laf olsun torbada olsun diye konusuyorsun herhalde ![]() Pantelic cok iyi bir golcu. Hava hakimiyeti super, cok hirsli ve mucadeleci, sutlarida iyi teknigide iyi sayilir, ustelik bonserviside elinde. Pantelici istemeyenler Eto veya Drogba mi gelecek zannediyorlar????? Gercekci olun biraz! 2 mac bakmayla futbollu anliyorum zannediyorlar..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
last emperior ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Fink, Atouba, Pantelic...3'ünün de bonservisleri yokmuş, al 3'ünü, Bobo-Delgado-Cisse 3'lüsünü de yolla, bi 10 milyon € çıksa burdan, onla da M.Topuz-Gökdeniz-Özer gibi oyuncuları alsak, cepten fazla para da çıkmaz hem, Ş.Liginden gelecek paralarda borçlarımızı biraz olsun temizler.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Magath onu da alıp Schalke'ye gidecekmiş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | sözleşmesi devam ediyosa babasının malı gibi nereye gidio onuda alıp ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |