![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
last emperior ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | işte maalesef bu war ama yönetim büyük düşünmeli mesela bonservisi 6 civarı olan marko marin war 89 dogumlu | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Soyle soruyum sen Dzekonun Besiktasa geleceni dusunuyormusun??
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
last emperior ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | abi herfutbolcu her takıma gider bunlar pprof adamlar sadece para yıllık we bakem 3.5 milyonu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | oooooooof ooooooooooof yeter ya bu kaçıncı düzmece haber , medya Allah aşkına destekli at. Allah aşkna önünüze gelen her haberi buraya getirmeyin arkadaşlar yazık kendinizi yoruyorsunuz . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalandan kim ölmüş ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bu adam cok kaprisli ve karaktersiz bir futbolcu... Kendini cok begenmis, Hertha Berlin maclarinda gol attiktan sonra, ben olmasam olmazdi gibisine hareketler cekiyordu! Antrenörüde hic bir tarafina taktigi yok... Kusuruma bakmayin, ama Sirp oldugundan da istemiyorum bu oyuncuyu, hepsi Türk düsmani bunlarin, para yüzünden gelir ancak böyleleri... Uzak dursun!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |