![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ____________Rüştü_____________ ______Sivok_________Toraman____ Ekrem______________________Deli _______________Cisse____________ _________Ernst__________________ ____________________Tello________ Holosko___________________Yusuf__ _____________Bobo_______________ Yedekler: *Hakan *Zapo *Zan *Uğur *Serdar Ö. *Nobre Bence bu kadro ve dizilişle çıkarsak eze eze alırız maçı İşler yolundaysa ikinci yarı yusuf la tello yer değiştirip yusuf un yerine uğur girebilir. Durum sakatsa ysufun yerine Nobre girip bobo sola çekilebilir. Eğer forvetleri Yaser veya Nonda gibi kafa topuna çıkan oyuncular olcaksa toramanın yerine Gökhan Zan oynayabilir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu gandalfzeze tarafından (19-05-2009 Saat 10:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
katılıyorum ![]()
__________________ | |||
| | |
| | #3 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |