![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
BeşiktaşK !!!! ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu ne ya 8 milyon muuu?? ayrca baska sitelerde de tabata Antepten ayrilmio dio ooooofff sinir oluorm su tabatayaaaa
__________________ Bu aşkı Seviyorum "BJK" Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ulan yönetim kafanıza tabata kadar taş düşsün emi. Hemde 8 milyon euroluk taş düşssün. Ulan sokaktanmı topluyorsunuz bu paraları elin adamı o paraya elano ketia gibi adam alıyor bide sizin aldığınız adama bakın yazıklar olsun lan size batuhanıda verseydin üstüne bari 8 milyon vay anam paraya bak 2 daha koyun vaartı alsaydınızya | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Her zaman ki gibi yine transferi bildim .Transferler mccoins ten sorulur ![]() 8 milyon vermişiz yazık , Gaziantepi zengin yaptık ve şampiyonlar liginden gelen bütün parayı antepe verdik.. Demirören ve ekibi nereye kadar , 25 milyon euroya 2 tane büyük yıldız alabilirdik.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu mccoins tarafından (27-08-2009 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eğr doğruysa gerçekten yazık..Beşiktaş a yakışmayan bir şey 8 milyon euro bide inş doğru deildin..
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Kimsenin Tabata'yı eleştridiği kötü futbolcudur dediği yok.. Taraftar artık yıldız isimleri kadrosunda görmek istiyor.. Quaresma, Deco, Van Der Vaart gibi isimlerin forması ile sokakta gezmek istiyor.. Bu yakarış Tabataya değil taraftarı uyutan kandıran yönetimedir..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Antep ve İbrahim Kızıl'ı Zengin Ediyoruz
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |