![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Vallahi eğer tabataya, finke, ferrariye, erhana filan güveniyorsanız ben artık birşey demiyorum helal olsun size. Bu akşam antepe 3-4 tane atarız. Antep oynamayacak bile maçta ee kaz gelen yerden tavuk esirgenmez. Yarın herşey güllük gülistanlık olur sitede. daha çok yalancı baharlar yaşıyacağız. Ş.Liginde ne yapacak erhan, tabata, fink. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne günlere kaldik ya bosuna erdogan demirören bu bizim buyuk baskani kendi sirketlerinin basina koymuyo ama fark etmiyo alistik kazik yemeye tonlarca parayi savurmaya nasil olsa kendi parasini harcamiyo bir gün kesin bütün parasini alip gider olan yine besiktasimiza olur yazik
__________________ BJK... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlerleyen Zamanlarda Göreceğiz bakalım Tabata oKadar Bonservis'i hakediyormu
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben bu kabus dan uynmak istiyorum allahim ne olur bunlar gercek olmasin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şampiyonlar ligine fb mi yoksa gs mi gitti diye merak ediyorum adamlar 10 numara futbolcular aldı biz yerimizde sayıyoruz sanki şampiyonlar ligine giden biz değiliz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |