![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kimin yerine gelecek? | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben bu adami bizzat taniyorum ve gercekden soguk bir insan karaktersiz bir oyuncu ayak ceken bir yapisi var ben birsey oldum havasinda hem berlinde 2milyon üzerinde aliyor ve utanmadan 3.2milyon vermezseniz giderim dedi cok havali birde cok show yapmayi seven kendini yere atan ama futboluna birsey demem oda ayri bir konu
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | CETNIK futbolcu besiktasa yakismaz kezbana ( mateja kezman ) CETNIK diyen bizler degilmiydik
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kaynak olsada inanmam ben bu habere çünkü pantelic 1 hafta önce futbolu bıraktı beyler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KoLpAAA
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Tarihi açmaya gerek yok ama Mateja Kezman ve Sasa Ilıç biliyorsunuzki aşırı Sırp Milliyetçisi "ÇETNİK" işareti yapan küstah futbolculardı bu iki topçudan biri bizde oynasaydı FB+GS medyası tarafından kıyamet kopardı ama kendilerinde olunca bir anda herşey hasır altı.Şunu unutmayalımki Sırplardan gelecek hayır gelmez olsun onlar önce bizim vicdanımızda unutmadığımız 1992 "ÇETNİK" KATLİAMI SREBZENİCA NIN HESABINI VERSİNLER ONDAN SONRA SIKIYORSA BİZE GELSİNLER.SPORLA,FUTBOLLA YAZDIKLARIM BAĞDAŞMIYOR GİBİ GÖZÜKSEDE BU TOPLUMUN HASSAS KONULARINA DİKKAT ETMEK GEREKİR BENCE.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
bunun aksini soyleyen varsa ben ona tonlarca belge veririm ve kendi de ogrenmis olur .... turk millete yakismayan bir olay olur bu CETNIK futbolcuyu turkiyeye gelirse
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |