![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ligde oynanan fener macından sonra seyırcısız mac cezası yemedı seslerını cıkaramadılar bunu bahane etmısler | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hakemede ceza verselerdiya olmadık yerden penaltı uydurdu dua etsin maç 4:2 bitti
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu PFDKda Hollandanin polisine dondu. Herseye ceza yaziyorlar.. Araba surerken birine selam veriyorsun ceza yaziyorlar..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yakında bundan dolayı bile ceza keserlerse şaşırmam açıkcası...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | PFDK muhtemelen Kupa finaline katılım bedeli olarak her iki takıma da 15.000 TL ceza vermiş. ilave olarak da Bünyamin Gezer'e tepki gösterince (küfür pek yoktu ama Satılmış bünyamin diye bayağı bağırıldı) aradaki 5.000 TL lik fark olmuş sanırım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abı kupuayı aldık dıe bıze fazla vermsler sanrm ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Kriz var ondandır ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |