![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Bu başlıkta konuyla ilgili fikirlerinizi almak istedim kardeşlerim , benim görüşüme gelince : takımımız orta alanda adeta makine düzeninde pas yapmaktadır defans desen duvar örmüş durumdadır bu nedenle ileri uç geriyide düşünmek durumunda kalmamaktadır.. ancak tek sorun orta alanda yapılan mükemmel paslaşmaların ileriye son top olarak uzatılamaması dır çünkü dikkat ederseniz ekibimiz iyi savunmalar karşısında topu ancak bir noktaya kadar taşıyabiliyor daha sonra tıkanıyor .. buda ortada zeki ve bu zekasını ayaklarına yansıtabilen bir 10 numara olmamasından dolayıdır . işte bu yüzden denizli bu 10 numarayı çok istemiştirki herşey bu kadar açık ve netken 10 numara gereksizdi diyenler akli dengesini kontrol ettirmelidir . tsubasanın gelmesiyle bu sorunun çözüldüğüne inanıyorum , çünkü onu santosdan beri izliyor hatta hayranlık duyuyorum ve bence beşiktaş bu yılda şovbastı yapacaktır . ![]() ama bu noktada önemli olan gs maçıdır , gs maçında bir kaza çıkması halinde moraller iyice bozulacak bununla beraber puan farkıda hissedilmeye başlanılacaktır , bu manchester maçı içinde olumsuz hava yaratacağından ekibimiz dönülmez bir noktaya girme tehlikesiyle şimdiden karşı karşıya kalacaktır , işte bu yüzden mutlaka en azından 1 puan almalıyız gs den
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu alihantalasci tarafından (30-08-2009 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |