![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | susmayacak tabi benim demek istediğim kongrede niye susuyorlar madem memnun değilsin çıkarsın aday olursun hesabını sorarsın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | beklmek lazim rezilde edebilir vezirde tabataya kotu diyen yok mesele yonetimin isbilmezligi tabata nekadar iyi adam olursa olsun nekadar mac kurtarmissa kurtarsin antepte 8 milyon verilmez ha antepe 4 5 milyona almis olurda adamin belirli bir piyasasi olur tamam dersin mesele su onumuzdeki sene gs elanoyu satiyorum isime yaramadi dese en kotu 5 6 ya satar yinede ama sen ben tabatayi satiyorum dedigin zaman sana verilecek en baba fiyat 1 milyon cunku turkiye haric adamin piyasasi yok ama insalah takima uyar uyum saglar ve 3 yil boyunca besiktasi biryerlere tasir eger bunu yaparsa bu para muhabbeti birdaha olmayacaktir ayni ernstte oldugu gibi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya kalkıpta yönetimi savunmuyorum transferde harcanan paralar gerçekten çok yüksek resmen kulubu boşaltmak ama bu adamlara kimse dur demedikten sonra bunların devamı gelecektir. Kalkıpta bu tarz açıklamalar yapacağınıza muhalif olun çıkın karşısına ne yapıyorsun sen diye hesap sorun. Burdan konuşması kolay geliyor taraftara oynamayın !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takım kötüyken çıkıp artistlik yapmaksa muhalefet olmak o zaman alayınızın demirörenden farkı yoktur...Çıkın kongrede adam akıllı aday olunda bu dertlerden kurtarın..ama öyle kongrede görünmeyip sonra çıkıp böyle reklam kokan hareketler yapacaksanız sizinde beşiktaşlılığınızdan şüphe ederim...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sezon bitince soyledim ne olursa olsun demir orenden kurtulmali bu klup ya demir orenden yada etrafindaki es bitiremeyenlerden kurtulmali demir orenin tek sansi var mevcut yonetimdeki hickimseden birisini almayacak yanina ve besiktasin en kuvvetli isimlerinden bir yonetim olusturacak ancak bu seilde hem kendini hem besiktasi kurtarabilir yanindaki bu isbilmez odunlarla devam ederse yola cok yanacak daha basi ve bu sefer tarih bile affetmeyece dmiroreni
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cikin demirörene karsi aday olun, bos bos konusmakta üstünüze yok hadi bide icraat görelim erkek olan aday olsun
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bjk 2008 - 2009 tsl şampiyon bjk 2008 - 2009 süper kupa şampiyon yönetim - demirören . kadro - bu kadro .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |