![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben yine de beğenmiyorum Cisse yi ama eskisine oranla düzelme var. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | düzelme var kalabılır bnce | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | palermoda simplicio var onu veya o turden bir adami takima kazandirabileceksek gitmesinde bi sakinca gormuyorum ama tutupta cissenin aynisini alacaksak sadece defans yapsin diye o zamanda bu ikilinin bozulmasinda bir hayir gormuyorum acikcasi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bobo konusunda ise az çok hak veriyorum sana gerçekten çok düşündürücü bir performansı var maç içinde bile değişiyo bu 2 gol attığı bi maçta bile bobo ne yaptı diye düşünüyor insan top geliyo atıyo tamam ama onun dışında oyuna nobre kadar etki etmiyor mesela, tabi burdan gitmesi gerektiğini belirtmiyorum kesinlikle kalmalı ama biraz daha oyun içinde kendini göstermeli bence bobo. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | o konuda katılıyorum çok sakin yapılı bir oyuncu cisse ve bjknin yerleşmeye başlayan savaşçı yapısını biraz bozuyor gibi ama kesinlikle faydasız bir oyuncu değil belki avrupada ligdeki kadar oynayamayabilir ama ben gönderilcek kadar kötü olduğuna inanmıyorum daha iyisi alınmayacaksa kalmalı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence cisseden daha birini almaliyiz, cisse güven vermiyor
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya Cisse Besiktasta sampiyonlar finali oynamis tek futbolcu ![]() Sampiyonlar ligi icin yeterli degil demeniz biraz sacma geliyor arkadaslar.. Serdar Ozkan gibi adamlar oynuyorsa sampiyonlar liginde Cisse haydi haydi oynar! Lutfen dusunerek yorum yapin, sadece yorum yapmak icin yorum yapmayin (gulunc oluyorsunuz) !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |