![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Erdal Acar fena bilenmişti. Belki o bir yönetim oluşturabilir. Hasan Arat mesela, para durumunu bilemem ama tüm Beşiktaş camiasının saygı duyduğu bir isim. Efsane başkanımız Süleyman Seba kulübümüzü nasıl ileriye taşımıştı. O gitti, çok fena düşüşe geçtik. Adam akıllı yönetim olsaydı zerre kadar borcumuz olmazdı. En sabırlı insanlar bile artık yönetime tepkili, bu kadar başarısızlık olmaz ki... Çifte kupa dışında, lobi eksikliğimiz, abuk sabuk transferler yüzünden borç batağına düşmemiz, milyonlarca € harcanıp kısa süre sonra bu futbolcuları sudan ucuza kiralamamız veya bedavaya bırakmamız.. Olmayan hayal projeler.. Pozitif birşey malesef bulunamıyor. Tabi Kızılay güzel oldu yönetime tebrikler. Fakat biz Barcelona değiliz. Onlar Unicef forma reklamı kullanıyor fakat Şampiyonlar ligi şampiyonu olup inanılmaz gelir elde ediyorlar. Bu hayır işlerinden çok borcu nasıl kapatabileceklerini düşünseler.. Altyapıda ki gençlere değer verseler.. Problemler say say bitmiyor...
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu saatten sonra zor bir rakip çıkması. Anca ayaklanma filan olursa öyle gider bu adam.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 54 milyon beee kolay mı! demirören in oyuncağı olduk.mansimov gelse ödeyemez. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hadi çıksın biri o kadar eleştiriliyor başkan madem çıkartsınlar bir başkan görelimm eleştirmekle olmuyo bu işler faaliyet diyoruz ya başkana hep transfer için falan şimdide bunlara diyorum konuşmayın faaliyet gösterinn çalışınnn
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | haydi murat aksu kurtar besiktasımızı bu bataktan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kim çıkacak ya allah aşkına 54 trilyonun altına kim girecek ki sadece ona olan borç. Diğer borçlarla beraber kulüp batmış durumda. Ciddi anlamda ben demirörenin beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum. Sadece zarar veriyor, ne yaptığını bilmiyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |