![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | eğer böyle birşeyse süper olur meşaleden çok daha süper herkes bayrakları sallıcakk mükemmel bir görüntü olur çarşıda büyük bir bayrak sallar süper ötesi olur o zamanda
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | butun cezalara razıyımm ben yeterkıı yakalım bu gezegenıııııı bızım kım olduklarımızı anlarlar
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Gs 3000 meşale mi ne yakmıştı yanılmıyorsam, Alen'de bunu geçmek istiyordur muhakkak, böyle bir organizasyon bekliyorum ben açıkçası, tam da maçı bence...Maç oynanırken olmayacaktır elbetteki, yaa maçtan önce, 10 dk falan, ya da maçın sonlarına doğru olabilir, maçta en azından 2 fark varsa mesela daha iyi olur, bundan iyi fırsat olmaz, güzel de görüntüler oluşur hem...Ceza gelir mi, kaşımızın üstünde göz var diye ceza veriyordu zaten bunlar, bari güzel bir şeyler yapalım da versinler ceza!..Olaylar çıkmadığı takdirde de çok büyük cezalar verileceğini düşünmüyorum zaten, tabii normalde, bizim federasyonu bilemem!..Meşale olmazsa da kareofragi olacaktır büyük bi ihtimal, Gs'nin de iyi yaptığı bir şeydi bu, kendi silahlarıylan vurabiliriz yanii... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bişey soracam size. maç bittiği anda meşaleler yakılsa ceza alırmı takım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence iceri sizmis bir fenerlinin isidir bu ![]() Inanmayin boyle haberlere ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | niye numaralıya dağıtılıyor biz insan değilmiyiz? işte parası olana dağıtılıyor...
__________________ TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYANLARINDIR. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ondan kapaliya bayrak dagitmamislardir. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |