![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Pascal başkadır, bambaşkadır. Ama Beşiktaş'taki misyonunu futbolcu olarak tamamladı. Pascal Beşiktaş'ta yöneticilik yapacak, kulüp bünyesinde görev yapabilecek durumda değil. Avrupa'da ilerleyebilmek için profesyonel insanlarla çalışmak gerekiyor. Sinan Engin bize birşey kazandıramazdı örneğin. Kazandıramadı da. Pascal düzenli olarak futbolcu araştıracak, Beşiktaş için çalışacak, ülke ülke dolaşıp genç yetenekleri tespit edecek, onların psikolojik durumları hakkında bilgi sahibi olacak vs.. ben bunları üst düzeyde Avrupa kulüpleri ayarında yapacak birilerini istiyorum. Beşiktaş Avrupa'da söz sahibi olsun istiyorum. Daha almamız gereken çok yol varken, en önemli görevlerin başına sadece taraftar seviyor diye birileri getirilemez. He olmaz mı olur, Metin Tekin olur mesela (Allah günün birinde, başka bir yönetimle, onu Beşiktaşın başında görmeyi nasip etsin) ama Pascal...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu fransada inanin bana topcu yerine konmuyordu bu adam yaw bende cok seviyorum pascali ama ust duzey ne bilgi beceri ve birikimi varki besiktasin herhangi bir bolumunde calismaya getirecegiz bu adami pascaldan bize sadece amigo olur bu saatten sonra egitim almayan adamla neyin hocaligini yaptiracagiz anlamiyorum sizleri dogrusu
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | başka kulubün futbolcularının yapmadıkalrı kalmaz biz de elimizde ki futbolcuyu gönderelim göndermeklede kalmayalım etrafımıza yanaştırmayalım insanlık işi değil yönetim istemiyor evet zaten bizde bu yönetimi istemiyoruz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sportif Direktör Olmasi daha iyi olur..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | pascal ı reklamda ağlarken görünce gözlerim doldu , özlemişiz pascalı ama kulüpte görev alması zor kulübümüzden yetişmiş bir çok kıymetli emektarlarımız var onlar görev alamadılar pascal zor görev alır. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |