![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sabri sahaya üçlü çektir cincona ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten gözümün önünde bir anti futbolcusun herseyin berbat futbol oynayamiyorsun birde bunun üstüne berbat karakterini ortaya koyma sen sadece olay cikarmayi bilirsin o kücük boyunla kime ayak cekiyorsun sen bizim oyunculardan hangisi olursa olsun sana bir caksa yerdesin cosma okadar
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | serefsiz iste , arkadasimin dedigi gibi barista macta ernste küfür etti bunu sonradan tespit edip ceza verilmesi lazim yani almanca etti diye ceza yokmu...birde hakemin taaaa 7 göbek sülalesine benden selamlar bukadar acik ve net bir takim tutulmaz yaaa iki penalti iki kirmizi kart sabri ve emre asik yavsaklarina vermedi...eger puan kaybetseydik bu hakemi kesin vururlardi...dua etsinki maci kazandik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla bazı yorumlar çok sert olmuş ya... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sabri Allah belanı versin inşallah.Adi herif senin kadar karaktersiz biriini görmedim ben hayatımda.Senin sayende ağzımdan yeni yeni küfürler türedi....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar Burası kahve degil. Agzınıza gelen herşeyi yazamassınız ![]() Seviyeli yorumlar yapın...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Katılıyorum ama Sabri bu olmayıca olmuyor.Tutamıyor insan kendini.Sıfatına bakınca dahi insanın küfür edesi geliyor.Bi arkadaş yazmış yukarda bunun pigmeliğiyle ilgili.Hani derlerya bitim kadar boyu var.Aynen öyle.Bu adam stres topu ya.Yapacak hiç bişey yok kızamıyorum burda yorum yazan arkadaşlara ve Nasreddin hoca hikayesi gibi herkes haklı diyorum.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Sabri ' nin bu hareketlerine alıştık her maçta kışkırtıcı şeyler yapıyor.Tribündekiler ve buradakiler robot değil tepkisiz kalsın.Umarım tribünden ve maç tabelasından gereken cevabı almıştır , artist !
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boşwerın yhaa bızım oyuncular profesyonellıklerını yıne gösterdı sabrı ve ayhanın çirkeflklerıne ayak uydurmadı tartsma cıkarmadı bı ara ernst snrlendı oda denzlı zmnnda cıkardı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |