![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hatırlatma !! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abı benım ısmı mı ver bısey demezz korkma arkanda ben varımm ![]() ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yarın Gölcükü Yakıcaz.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Büyük Gün bugün.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ramazan göster kendini,öyle arkalarda falan kalma... ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla Abla arkalarda kalma olasılığım yüksek çünkü ben işten 18.00 de ayrılıyorum..Forum zaten 18.00 başlıyor..İşten çıkıp oraya gitmem 30 dakikamı alır ayrıca..Yoğun bi katılım olacağı kesin..Çünkü Gölcük Beşiktaşlılar derneği çok aktif bir dernek..İzmitli ve çevre illerden bir çok Beşiktaşlı gelecek bu organizasyona..Genede kaynak yapıp önlere geçebilirim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen bir yolunu bulmaya çalış kardeşim,geç ön saflara o güzel yüzünü görelim. ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eyv Ablam..İnş.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abi fotoya hayır demiyor ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |