![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #24 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gelmesin ya Tekke kim kaç maçta kaç gol atabilmiş sanki gittiği takımda... ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Katılıyorum,usta.Alternatifimiz olur,hiç olmazsa elimizde.Türkiye'yi tanıyor zaten,Uefa'da şampiyonluk yaşadı.Şamp.Ligi'de oynadı.Haber gerçek ise,zor gibi gözüküyor,3 Milyon idealdir bence. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | son vurus olarak turkiyedeki bircok forvetten cok daha ustun bir oyuncu alinmasinda fayda var hemde turk olmasi super bir avantaj takim icin clde ve turkiye liginde oynayacagimiz icin genis bir kadroya ihtiyacimiz var ve bu kadronun icinde fatihinde olmasini isterim sahsen ama bu haberin dogrulugu oldugunu pek zannetmiyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Fatih Tekke yaslandi artik ondan hayir gelmez!! Hamsispora gitsin !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Fatih Tekke iyi oyuncu, ancak kendisi de çevreside problemli. Trabzonsporda oynarken Mafya ile olan probleminden dolayı silah ile İStanbul deplasmanlarına gelmek zorunda kalıyordu. Fatih Tekke zarar getirir, takımın huzurunu bozar. Gereksiz ve hatalı bir transfer olur... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |