![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    
   Yusuf’un cezası, Delgado’nun da sakatlığı nedeniyle oynayamacağı Denizlispor mücadelesinde genç futbolcunun da görev alabileceği kaydedildi. Ayrıca Tello’nun da hafif sakatlığının olması ve oynayıp-oynamayacağının netlik kazanmaması da Serdar’ın forma ümitlerini güçlendiriyor. Kendisini çok iyi hissettiğini belirten genç yıldız, “Bu sezon iyi bir yıl geçirmedim. Ancak sezonun son maçında forma giyip, bu final karşılaşmasında takımıma faydalı olmak istiyorum. Şans verilmesi durumunda, elimden geleni yaparım” dedi.  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #3 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 23    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     desenize 10 kisiyle oynicaz maci    
				__________________   Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009  Yaş: 38  
				 Tecrübe Puanı: 17    ![]()  |     bu serdara inanmiyorum    
				__________________   Kosovali caki cilgin besiktasli  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     serdar arda aldı basını gitti sen hala yerinde sayıyorsun        |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009  
				 Tecrübe Puanı: 52    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Bari Son Maç O Formanın Hakkını ver Serdar.    
				__________________   Besiktasforum.NET  KayıpKentinYakışıklısı.  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |