![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hımm o 60 mılyon doları gerı alacak dıkkatını cekerım
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | almasıda hakkı ama kendi parası biz verdimi ona bakalım okadar para harcadı hocaların devamlı istediklerini yapmaya çalıştı bencede devam etsin inş devam eder | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beşiktaşın geleceğine ne hayırlı ise o olsun
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Listeye bak cay demle.. Baskan yine kazanirsa cok büyük hata olur.. Yönetim mutlaka cok iyi olmali yoksa yine gecen 6 sene gibi kaybederiz..! Okdar iyi Besiktaslilar var ve cok iyi yönetciler ama hic kimse Listeye almiyor.. Nerdeler?? U marim baska güclü bi aday cikar ve Demirören tekrar Baskan olmaz..!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Başka aday çıktı da başkan mı engelledi . karşısına aday çıkmıyorsa bu başkanın kusru değil onun için rakip çıkmazsa başkana saygılı olmak ve 3 sene daha başarılar dilemek mecburiyetindeyiz . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ama artik Besiktas Camiasina birileri sahip cikmali...! Dermiöreni severim ama olmuyor iste..50milyon sadece Baskanin borcu var ee Sponsor versaire gelirleri herseyi coktan bitirmisler.. Gelir yok gibi..Baskaninda borclari articak...Burusu BJK YJk degil Fulya var oda ne oldugu belli degil.. Yani bari listesi güclü olsa I.Altinsay Hüsnü Güreli versaire gibi bu isten anlayan ozaman Demirören kalabilir cünkü ona yardim edecek yönetci gerekli.. Simdiki yönetime bakiyoruz...yani hic birisi Besiktasi yönetemez..! Birileri Besiktasi toparlamzi lazim..!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başkanın Beşiktaşlılığından şüphem yok.geçen 5 yılın acısını 1 yılda unutacak kadar düşmedik.Ancak bu 5 yıla başkanın acemiliğini de katmak gerek.Şimdi daha tecrübeli.Demokratik bir şekilde adaylar çıksın ve yarışsın.Demirören seçilsede seçilmese de saygım sonsuz. Tabi benim gönlüm mubariz mansimovun 1. başkan olmasından yana ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | çok akıllı hea ![]()
__________________ ߀$!kt'A$k .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şampiyon yapmadan gitmem demişti. Şimdi cumartesi şampion olursak bi zahmet gitsin artık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kongre zamanı gelsin yani tarih net belli olsun liste daha çok değişir onun için sabırlı olmakta fayda var ayrıca keşke başka adaylarda çıksa ama yok . | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |